Jump to content
Хондик

Хонда Акорд 2,0 тди прекъсва

Recommended Posts

Здравейте приятели! Моя акорд 2,0 тди,105кс. 1997г. има следния проблем: При друсване във всяка дупка придърпва за момент,а понякога ми светва и chek-а? Явно някъде има нещо хлабаво или лоша връзка??? Много се лутах по майстори и сервизи и резултат никакъв! Моля ако някой е патил да сподели и да ме насочи къде да търся? Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снопът кабели / писано е много / от компютъра до помпата е проблемен - пръскаш с контактен спрей на куплонзите и може да се оправи. Връзката на "умната" дюза също е проблемна - погледни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снопът кабели / писано е много / от компютъра до помпата е проблемен - пръскаш с контактен спрей на куплонзите и може да се оправи. Връзката на "умната" дюза също е проблемна - погледни!

Благодаря колега,но това вече сам го минал! За снопа кабели до помпата знам сменил сам го (само защото всички казваха,че е от него) но ефекта беше същия! По професия съм аудио- видео техник работя в сервиз и ежедневно се сблъсквам с такива дефекти в мойта техника! Затова ти казвам,че де що има куплунг по двигателя на тая кола съм го прозванявал с уреда (поне тези,които съм видял де! и тези,до които имам достъп!) За това питам да няма някой на "терсене място" и точно там да ми е проблема???? А за умната дюза на поредната диагностика ми излезе,че дава грешка но тогава освен,че придърпваше колата и много ама много пушеше смених я естествено и радоста беше голяма:lol:! Колата веднага спря да пуши и да прекъсва,но само за някаде около половин година след това прекъсването се появи пак! Но пък не и пушенето:huh: и сега не знам дали пак е виновна дюзата ?????? Защото сега прекъсва само на дупки! Правил съм много опити когато работи колата да клатя де де що има куплунги и жици около мотора с надеждата да прекъсне и да ме ориентира на някъде но на пук не ще и не ще........ Имаш ли някакви други идеи????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно някъде има нещо хлабаво или лоша връзка???

Някой педал бараш ли преди дупката? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно някъде има нещо хлабаво или лоша връзка???

Някой педал бараш ли преди дупката? :)
Бъзикаш ли се??????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не.Спирачният шалтер е свързан с управлението на мотора, а в студовете изкарва проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не.Спирачният шалтер е свързан с управлението на мотора, а в студовете изкарва проблеми.

Благодаря колега но и това сам го минал!!! Не е от него! А да те питам отгоре върху ГНП-то има едно блокче,вярно ли че в него имало някаква бобина (електро магнит),която пуска горивото и тя с времето започвала да прекъсва но този модул бил капсолован и трябвало да се смени целия??? Но нов бил доста скъп........ ! Днес случайно говорих с едно момче със същата кола и същия проблем:rolleyes:! Той ми каза,че това им бил стандартен дефект след определени години! и неговата била със същия проблем и така си я кара.......... Ти чул ли си го тоя дефект???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Стандартен дефект" друг път. Ако говориш за актуатора - не е от него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги търся заден десен стоп,заден десен калник,задна дясна врата и дясно огледало за обратно виждане за мойта Хонда Акорд-седан 1997г Ако някой знае такава за части моля да помогне! Ако е и в София още по-добре! Благодаря ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...