goondy 0 #1 Публикувано 12 Февруари, 2012 (Редактирано) здр колеги днес си запалих ХОНДАТА и започнах да я чистя от снега но изведнъж се заключи сама сега двигателят работи а аз не мога да влезна вътре 1 нямам резервен ключ 2 знае ли някой как да си отворя за всеки случай ето и мобилен 0879163434 Редактирано 12 Февруари, 2012 от goondy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goondy 0 #2 Отговорено 12 Февруари, 2012 здр стана с номера с телта МНОГО БЛАГОДАРЯ на всички който се обадиха да ми помогнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 12 Февруари, 2012 Хубава работа няма кои да даде съвет на колегата... На мен преди няколко дни ми се случи същата случка,беше ми замръзнала шофьорската врата,след малко каране на парно се размрази! Излезнах през нея и явно като съм я затворил се е заключила...и ключа ми остана на таблото...добре е че имам резервен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #4 Отговорено 12 Февруари, 2012 Забележката е основателна , но помогнахме на колегата по телефона . Малко е обезпокоително във форум , който четат и колеги от други марки автомобили да давам писмени съвети как да си отвориш колата без ключове ... . Дори и как да я загаси - метода върши работа , но на светофар или пешеходна пътека ако се възползва някой .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове