Vylkov1 2 #1 Публикувано 11 Февруари, 2012 стартера върти ама помпата неподкачва ---> а ся да видим кой ще познае но не го прави винаги този номер сега почна и да свети чека и като почна да я карам и да я форсирам на 6000 7000 оборота и изгася Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #2 Отговорено 12 Февруари, 2012 Не съм много на ясно,но на първо време като идея ми идва или горивния филтър или дюзи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #3 Отговорено 12 Февруари, 2012 И сондата в резервоара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vylkov1 2 #4 Отговорено 12 Февруари, 2012 е ок де ама ако са дюзи нетрябва ли да прекъсва тя из0бщо не подкачва бензин май попмата :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #5 Отговорено 13 Февруари, 2012 В някоя от темите които нашумяха напоследък за проблеми с паленето,един от колегите беше обяснил как да си провериш горивния филтър разгледаи ги че в момента нямам свободно време да открия в коя точно беше,но и според мен ще е горивен филтър,освен в случая ако помпата не дава налягане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #6 Отговорено 13 Февруари, 2012 Главното реле провери ли за студени спойки? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #7 Отговорено 13 Февруари, 2012 Бензиновата помпа си е заминала и понякога имаш късмета да запалиш, пробвай следното когато ти направи тоя чакмак отвии болта на маркуча за входящтия бензин в рейката трябва да пръсне бензин с високо налягане от там ако ли не знаеш ,че помпата няма силата Ако ли не пробвай със запушен филтър , но това че на високите гасне ме наляга на мисълта за свършила помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове