Guest Founder #1 Публикувано 12 Септември, 2006 http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=detailsГосподи защо като гърмиш не трепеш ...вижте кво има на тавана на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 12 Септември, 2006 кво да и има ,такси си кара човеку в пловдив се мотае ти като си продаваш рекса някой да не те е гръмнал ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #3 Отговорено 12 Септември, 2006 Автогара "ЮГ" у Филибето ! Там го засичах всеки ден последните два месеца ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 12 Септември, 2006 аз съм с каска .абе тва е гавра с марката да си купиш хонда и да я направиш такси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #5 Отговорено 12 Септември, 2006 изобщо не си прав според мен .. и аз често я виждах .. какво човека може да и се кефи и да си я шофира . а че не му е най-изгодния вариант е друга тема .... даже мислих да му взема номера да си го ползувам само него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #6 Отговорено 13 Септември, 2006 изобщо не си прав според мен .. и аз често я виждах .. какво човека може да и се кефи и да си я шофира . а че не му е най-изгодния вариант е друга тема .... даже мислих да му взема номера да си го ползувам само него Точно така! Когато сме без коли трябва и такситата да са от марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 13 Септември, 2006 Точно така! Когато сме без коли трябва и такситата да са от марката ит па що ревеш имаш си две Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #8 Отговорено 22 Септември, 2006 ЕВалата на човека аз се кефя като видя кола от марката а особено такси като бяла лястовица(в случая жълта) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned #9 Отговорено 27 Септември, 2006 Ако в Плевен има такова такси само с него ще се возя..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #10 Отговорено 28 Септември, 2006 Преди време видяхме една циганка, която переше на улична чешма пред порутена къща, облечена в раздърпана рокля, а на врата й висеше синджир с огромен златен медальон. Приятелката ми не се стърпя и я попита "това истинско злато ли е?". "Е па ако не е, аз ще си го тура ли на мене?!?" отговори циганката с искрено учудване.... Като видях картинката, първо за този случай се сетих, не знам защо.... Хондата и тя е автомобил, нищо не казвам, но скоро да сте се возили на BMV, Audi,.... или каквато и да е японска кола 2005г. - Taxi ? Или само на мен ми пробутват корейски и румънски... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове