Jump to content
Guest Founder

No Comment

Recommended Posts

Guest benji_crx

кво да и има ,такси си кара човеку в пловдив се мотае ти като си продаваш рекса някой да не те е гръмнал :unsure: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Автогара "ЮГ" у Филибето ! Там го засичах всеки ден последните два месеца ! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

аз съм с каска .абе тва е гавра с марката да си купиш хонда и да я направиш такси :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

изобщо не си прав според мен .. и аз често я виждах .. какво човека може да и се кефи и да си я шофира . а че не му е най-изгодния вариант е друга тема .... даже мислих да му взема номера да си го ползувам само него :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

изобщо не си прав според мен .. и аз често я виждах .. какво човека може да и се кефи и да си я шофира . а че не му е най-изгодния вариант е друга тема .... даже мислих да му взема номера да си го ползувам само него :)

:D Точно така! Когато сме без коли трябва и такситата да са от марката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx
:D Точно така! Когато сме без коли трябва и такситата да са от марката :)ит па що ревеш имаш си две :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

ЕВалата на човека аз се кефя като видя кола от марката а особено такси като бяла лястовица(в случая жълта) ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned

Ако в Плевен има такова такси само с него ще се возя..... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kmm

Преди време видяхме една циганка, която переше на улична чешма пред порутена къща, облечена в раздърпана рокля, а на врата й висеше синджир с огромен златен медальон. Приятелката ми не се стърпя и я попита "това истинско злато ли е?". "Е па ако не е, аз ще си го тура ли на мене?!?" отговори циганката с искрено учудване.... :angry:Като видях картинката, първо за този случай се сетих, не знам защо.... :cool: Хондата и тя е автомобил, нищо не казвам, но скоро да сте се возили на BMV, Audi,.... или каквато и да е японска кола 2005г. - Taxi ? Или само на мен ми пробутват корейски и румънски... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...