Jump to content
Guest ivaivalito

Въпрос

Recommended Posts

Guest ivaivalito

Здравейта вече доста време търся кола близо година започнах с бюджет 1500 а сега съм с 5000 сигурно ако почакам още една година ще си купя с класса :unsure: Та да доида на въпроса Карал съм 90 % от колите коите са масови за България .И нещо не ми са на кеф не мога да се видя в Опел или VW да не говорим за Пежо Рено или Ситроен или пък Алфа и Фиат.Нещо ми се кара Японско.Карал съм $ месеца в САЩ Хонда Прелюд 2. литра 89година колата беше просто превъзходна .Мина за 3 дена повече от 3000 Мили и все още поддържам връзка с новия собственик и е стабилна:unsure: Нещо съм се спрял на Хонада Сивик 1.5 16V 90коня седан не харесвам двувратки.Да кажете нещо повече за тази кола .Търся не толкова пъргъва /Бърза / А повече икономична кола.Кой мотор да избера D15B2 или D15Z1 .Как са със частите намират ли се и как са на цена ?И последно какво точно представлява V TEC знам че почти всяка марка си има имена на ДВГ .Като ZETEC Ford ECO TEC Opel .За V Teca знам само че нещо с газовете регулира или нещо такова.А и къде е слабостта на Тези Сивикчета.Сори за многото въпроси но какво да се прави питам .А и последно забравих да кажа че смятам да я взимам ит Германия ако паднат митата ако не от БГ.Някой знае ли мисля че се плащаше някакъв допълнителен данък за японските коли в Германия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Вмомента се продава Сивик седан. Беше с 160к.с мотор, но сега е с 125к.с Хубавото е че купето си е фабричното за 160к.с.... салон, задни дискови спирачки, климатик, подсилено купе.... абе готина работа. Цената му е 6500 и състоянието му е завидно. За повече информация: Омбре.Повече информация какво представлява ВТЕК системата, погледни "Хонда Линкове" в "Общи Дискусии"За седан, Д15б2 не е лош двигател но е малко слабичък за тежкото купе.Имам чувството че си свикнал на прелюд и сивика няма да ти хареса :unsure: Завърти се тук докато си събираш пари. Има много ценни коли в клуба и ако не бързаш определено ще си намериш твойта :unsure:Успех и Добре дошъл!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

прелюда беше 90 коня също .Търся нещо по икономично а тия 125 коня:D Определено няма да ми се види тромав защото в момента карам трабант

Редактирано от ivaivalito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...