Jump to content
mirovas

Халогенни фарове за CRV-1

Recommended Posts

Здравейте колеги, карам Honda CR-V RD1 1998 128hp. Доста карам нощем и фаровете не осветяват достатъчно :blink: , затова реших да си сложа халогенни фарове. Решил съм да ги вържа с реле и да ги управлявам чрез бутона за мъгла. Автомобилът ми няма в бронята подготовка за допълнителни фарове. Не ми се дават много пари за скъпи Hella или подобни, но иксам да са достатъчно мощни. Бюджетът ми е между 40-70лв.Ако някой е слагал нека да даде идея за модел, място за монтаж и др.Благодаря предварително. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, колега. Честно да ти кажа, за тази сума се съмнявам да намериш нещо, което да ти свърши работа. Аз лично в началото на зимата си търсих дневни светлини, но истината е че под 130-40-50 лв. трудно се намират читави. За халогените, предполагам нещата седят по същия начин.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, Mirovas,иксам да ти предложа следните варианти:а) карай по-малко нощно време;б) смени си фаровете, нормалните фарове светят достатъчно;в) предлагам ти модел от каталога на фирма Оптикоелектрон - ПТ-2. Взимаш си два и ги залепяш за капака с изолирбанд (може да се добави и малко силиконец за по-здраво). Лошата новина е, че ще трябва да увеличиш леко бюджета, но пък добрата е, че няма да дупчиш нищо, няма да си играеш с релета и т.н. щуротии.Моля, пак заповядай.;)

Здравейте колеги, карам Honda CR-V RD1 1998 128hp. Доста карам нощем и фаровете не осветяват достатъчно :blink: , затова реших да си сложа халогенни фарове. Решил съм да ги вържа с реле и да ги управлявам чрез бутона за мъгла. Автомобилът ми няма в бронята подготовка за допълнителни фарове. Не ми се дават много пари за скъпи Hella или подобни, но иксам да са достатъчно мощни. Бюджетът ми е между 40-70лв.Ако някой е слагал нека да даде идея за модел, място за монтаж и др.Благодаря предварително. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...