didosan 0 #1 Публикувано 7 Февруари, 2012 1995 Civic Всичко започна преди 2 седмици.От тогава нещата ставаха все по зле и по зле ( Започна да пали когато си иска, все по трудно и така до преди 2 дена когато напълно отказа).Стартера върти , акумулатор има а свещите ги смених .Нещата опряха до дърпане но там резултатите бяха удовлетворителни пали но със „зор“. След като си смених бобината преди година с ваша помощ си мислех да не е отново тя или кабелите на свещите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 7 Февруари, 2012 Не мисля, че може да е от кабел на свещите. Първо че няма как да се прецакат и 4-те от раз.....аз имах проблем с кабела на първи цилиндър и колата палеше и вървеше, но прекъсваше. Обърни внимание дали като даваш на контакт се чува да цъка бензиновата помпа или пробвай да изкараш маркучето на бензина и да видиш дали стига бензин до мотора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #3 Отговорено 7 Февруари, 2012 (Редактирано) Не мисля, че може да е от кабел на свещите. Първо че няма как да се прецакат и 4-те от раз.....аз имах проблем с кабела на първи цилиндър и колата палеше и вървеше, но прекъсваше. Обърни внимание дали като даваш на контакт се чува да цъка бензиновата помпа или пробвай да изкараш маркучето на бензина и да видиш дали стига бензин до мотора. Да чува се, и нея смених преди около година.Помпата е наред . Редактирано 7 Февруари, 2012 от didosan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didosan 0 #4 Отговорено 9 Февруари, 2012 Хм днес я пробвах... Запали за моя голяма изненада и то на момента явно нещо е било мокро но незнам какво а и няма гаранция след 2 дена да не съм в същата ситуация ..Някакви съвети ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 9 Февруари, 2012 Около тоя проблем, имам предвид по това време, да си сменял бензиностанция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 10 Февруари, 2012 и един горивен филтър ако не си сменял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове