Jump to content
Guest STANCHO 1

нещо като турбо

Recommended Posts

Guest STANCHO 1

Добре де разисквахте вапроси за турбота за пауар капи за ег-3та и т.н. а да видя какво ви е мнението ей за ейтая "джаджа" :D Каза ми я един саклубар познат на заралийската фен група под ника "ДОКТОРА" :Dhttp://auto.272.com/272/tornadofuelsaver/tfs.php очаквам вкляючване от компетентните господа :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Аз не съм компетентен :D но да кажа (лично мое мнение)-това бих го използвал да си настържа кашкавала за пицата за нищо друго :P Чак пък и Fuel Saver :D:DБих предпочел да си купя спортен филтър пред тази джаджа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Аз не съм компетентен :D но да кажа (лично мое мнение)-това бих го използвал да си настържа кашкавала за пицата за нищо друго :P Чак пък и Fuel Saver :D:DБих предпочел да си купя спортен филтър пред тази джаджа ;)

Е при условие че си имаш сешуарче това сигурно ти се вижда като ренде ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Същата работа като Турбонатора.Като има тъпи американци да се лъжат, ще има и подобни боклуци....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Е при условие че си имаш сешуарче това сигурно ти се вижда като ренде :DАбстрахирах се от това и тогава написах поста :D:D не съм се качил на турбо откакто съм проходил :P просто тази джаджа е измислица не и давай надежди ;) по добре си сложи/направи Air intake ще имаш по- голям ефект сигурен съм.Или си купи или направи колектори. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

"нещо като турбо" ?! :D Това е по-скоро нещо като кунхенско ренде Вьорнер :D:P ...ама щом има балъци да вярват :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ХОРА, НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!Сигурно за 15-ти път го казвам, но ето го пак:Такива дивотии по никакъв начин не могат да вдигнат мощността.Устройства наподобяващи вентилатор: Обикновено смогват на дебита на двигателя, но не и да покачат налягането. Да не говорим че създават завихряния на тотално грешните места, гълтат ток, пластмасови са и конструкцията им не посволява създаване на далягане. Замислете се малко, ако този вид вентилатори бяха напорни, никой нямаше да си играе с центобежни напорни компресори и студената страна на турбото щеше да е с такава перка :dry:Устройства от ламарина със закривени ръбове: Отново съдават завихряния на неправилното място... За чий са ми завихряния преди дроселовата клапа :shock: Освен това пречат на въздушния поток... и как топчно правят мощност? НИКАКне се лъжете от евтини рекламни глупости!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

пак казвам :shock: ... по-добре сложи един залман от големите :dry: хем ще има и кулър :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1
Споко всички знаем каде е истината :unsure: но малко хора могат да си го позволят. А и то да беше само турбо да сложиш май ще трябват и буталетки клапани и т.н. всички знаем как е :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...