Jump to content
HondaTypeS07

съединител за сивик

Recommended Posts

Имам Сивик 8 2006 2.2 дизел да ми кажете от къде каква марка и цена да си взема,разбира се на народна цена.(говорим за комплект-притискателен феродов диск и лагер) Благодаря .Рама: SHHFK37606U000292

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съединителите на дизеловите Хонди с мотори 2.2 I-CTDI, са еднакви и за АCCORD, Civic и CR-V ! Производство са на немската фирма Luk. Дори тези за първично вграждане и тези закупени от официален дилър са пак произведени от Luk. Въобще Honda си ги поръчва и те им ги произвеждат. Включително и демпферните маховици са на Luk. Желателно е да вземеш целия комплект, а именно съединител в комплект с притискателя и лагер. Номерата им са : Съединител и притискател вървят в комплект - 22105-PGE-325, Лагер - 22810-PPT-003. Да не те притеснява, че по Honda EPC комплекта излиза с номер 22105-PGE-315. Този номер вече не се предлага и е напълно заменен с 22105-PGE-325.

 

Ето ти линк към един нов комплект на доста добра цена ЦЪК. Няма доставка до БГ, но за целта можеш да ползва услугите на фирма Емпреса. Цените им до 20кг са по 1,20 £/кг., а до 50кг. по 1,00 £/кг. Доставят за макс. 5 до 10 дни. Прочети всичко и следвай инструкциите. Коректни са.

 

Желателно е, който ще ти извърши смяната да знае какво ще прави, както и да обърне особенно внимание на демпферния маховик, да не би там да има цъкаща бомба със закъснител и след известно време да започнеш всичко отначало. Инспектирайте добре всичко и чак тогава сменяйте. Ако трябва първо огледайте и тогава поръчвай. Един личен съвет !Погледни и това. Включва съединител, притискател, лагер, плюс маховика. Цената му е без коментар спрямо цените на които би могъл въобще да го намериш.

 

В България цените на съединителя варират около 1500 лв., а на притискателя около 1800 лв. В Бултрако цените са умножени близо по две.

 

Успех. ;)

Редактирано от Olmy
  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се сетих, че колегата NIO от форума, продаваше пълен комплект, от който към момента четейки обявата му виждам, че е налично точно това което ти търсиш и цената вероятно ще те устрои. Предимство е и че няма да се занимаваш с доставки от Англия. Ето ти линк към обявата му ЦЪК.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте,има развитие по темата.разглобихме и се оказа,че демферния маховик има луфт и хлопа.съединитела е здрав и сега ако можете да ми дадете съвет дали може да се оправи този луфт или трябва да се купува нов или 2ра ръка.От къде и каква ще му е цената-може и от чужбина.Благодаря

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поправка няма.Взимаш нов на цена от 1650лв или втора ръка,от BOSS'HOGG примерно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...