Jump to content
Guest Dominic

Бензинов филтър

Recommended Posts

Guest Dominic

Здравейте на тези, които вече са сменили бензинов филтър на сивиците си към 95г.Аз също трябва да го сменям предполагам - как мога да го проверя дали е мръсен - мога ли сам да го разглобя и сменя евентуално?В бултрако го продават за 88лв. - струва ли си да го взимам от там???Ако - не, кажете от къде го купувате вие?? Може би Омбре ???Благодаря предварително за отговорите :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Цена-23,51лв.ЦъкНе можеш да го почистиш! Горивен филтър по принцип се сменя на две смени на маслото.

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

80лв си е множко .Аз си сложих Mann , цената не помня , май е към 40лв.Трудно е да се каже за горивен филтър дали е доволен човек :D ... колата върви все още :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Преди малко се обадих на 2 фирми:НЪДА ЕООД - Симеон 139 - 20лв.Катя ЕООД и Рамона ЕООД - Симеон 135 - 30лв.Лошото е, че досега не ми се е налагало да купувам части, освен свещи и въздушен филтър. Поради тази причина не знам дали магазините на Симеон са достатъчно подходящи, имайки предвид плъзналите ментета и несигурните арабски елементи там :DНо ако не се бъркам Омбре освен, че има нов сервиз, май има вече и магазин за части :D днес ще проверим :D Все пак не гоня толкова цената, колкото качеството и гарантирането на продуктите.Мерси за съветите, колеги. И аз се разубедих за Бултрако. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Но ако не се бъркам Омбре освен, че има нов сервиз, май има вече и магазин за части :D днес ще проверим :D Все пак не гоня толкова цената, колкото качеството и гарантирането на продуктите.Мерси за съветите, колеги. И аз се разубедих за Бултрако. :D

Да , продава части. Но се обади и питай , тъй като примерно тампоните дето ми ги слага си бяха оригинални /демек мноо скъпи/. Иначе доколкото помня продава Nipparts.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

на КОСЕР марка ФИЛТРОН е към 24лв аз съм с такъв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Здравейте отново :DВчера минах през Омбре - не очаквах новия сервиз да е толкова голям. :shock:Вместо да търся части, последно се уговорих с него за един ден да ми смени:1.Спирачна течност2.Течност съединител3.Бензинов филтър4.Скъсан маншон на кормилната рейкаИ всичко това за един ден, с негови части :P По страхотно от това няма :PОказва се че при сервиза му има и денонощна охрана и камери, така че може да си оставиш колата там когато искаш - преди работа, след работа .... иначе той работи от 10-18.30Много е хубаво сервизчето - има вече и повдигачи, има ГТП ..... препоръчвам ви го !!!Мерси все пак за съветите, безаварийни и спокойни километри :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...