Jump to content
Guest Martinez

Свети ми лампичката на ръчната спирачка

Recommended Posts

Guest Martinez

Колеги, от вчера когато пусна ръчната спирачка и потегля, лампичката продължава да свети и не изгасва. А тази сутрин в движение светна и лампичката на ABS-a.Какво може да е? Спирачна течност? Мисля си, че е това защото като тръгнах по едно леко баирче и двата check-a изгаснаха.Помагайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Колеги, от вчера когато пусна ръчната спирачка и потегля, лампичката продължава да свети и не изгасва. А тази сутрин в движение светна и лампичката на ABS-a.Какво може да е? Спирачна течност? Мисля си, че е това защото като тръгнах по едно леко баирче и двата check-a изгаснаха.Помагайте

пич провери си спирачната течност!!! най вероятно е там проблема няма течност :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Провери си нивото на спирачната течност.Има вероятност и да е дошло време да сменяш накладки.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Да, И аз това си мислех. Каква марка течност да сипя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Мотул, не доливай а смени цялатаедин куриоз - на десен завой ми светваше лампата за спирачките. смених накладки, спирачни маркучета, спирачна течност, обезвъздушавах няколко пъти, колата спира супер, но лампичката продължава да присветва. смених разпределителя на налягането, че и серво с помпата смених (добре че беше назаем) - пак същата работа.докато не забелязах, че като побутна лоста на ръчната, и лампата угасва - свалих ботуша на лоста, и намерих монета от 1лв вътре, която на завой закъсява датчика за вдигната ръчна спирачка!малка компенсация за големите разходи, в които се вкарах!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Яко :DОК Мотул, а какъв модел, нещо специфично или...?А самата смяна сложна ли е? Т.е. нога ли сам да си я сменя?Мерси Магнум :D

Мотул, не доливай а смени цялатаедин куриоз - на десен завой ми светваше лампата за спирачките. смених накладки, спирачни маркучета, спирачна течност, обезвъздушавах няколко пъти, колата спира супер, но лампичката продължава да присветва. смених разпределителя на налягането, че и серво с помпата смених (добре че беше назаем) - пак същата работа.докато не забелязах, че като побутна лоста на ръчната, и лампата угасва - свалих ботуша на лоста, и намерих монета от 1лв вътре, която на завой закъсява датчика за вдигната ръчна спирачка!малка компенсация за големите разходи, в които се вкарах!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...