Jump to content
Guest KATADJIQTA/RAZBIVACH/

4ип

Recommended Posts

ами незнам дали е за тук но ако не е предварително се извинявам. ами в основни линии тарся си 4ип за хондата прелуд 133ксно незнам от каде мога да си взема ако някои има такава информация нека да я предостави ако не му се свиди,а и каде мога да си го поставя или да обясни как се слага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

ами незнам дали е за тук но ако не е предварително се извинявам. ами в основни линии тарся си 4ип за хондата прелуд 133ксно незнам от каде мога да си взема ако някои има такава информация нека да я предостави ако не му се свиди,а и каде мога да си го поставя или да обясни как се слага

По принцип продават на околовръсното шосе преди сервиза за ем комплект посока горнобански път пада се от дясно след кръстовището.Знам че продават там ама дали има за твоита и къде се слага НЕ знам ако изкаш провери. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Ей,катаджия, страхотна кола е тази в профила ти-не си спомням да ме е кефила скоро някоя толкова много- направо е върха- :rolleyes: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей,катаджия, страхотна кола е тази в профила ти-не си спомням да ме е кефила скоро някоя толкова много- направо е върха- :rolleyes: .

ами и аз така само 4е сам влюбен в нея и за тва искам да я разкрася и отватре :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

ei men i az imam sa6tia prelude -ta se 4ydeh kade sa ti pravili zadnata bronia?????????????????????????????a i imam edin dryg vapros kam teb-imam edno aver4e det kara bez knizka (ima ama "m") ta nego go hvanaha 2-pati da kara kola s neia i v nekvi nary6enia estestveno i toi e napla6en 4e niama da moze da vzeme normalna kni6ka-ta ima li ot kvo da se boi ili po-skoro ne???????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Малко Off Topic ама карай.Има да се бои ако са му сложили актове,ако няма актове не би трябвало :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

ei men i az imam sa6tia prelude -ta se 4ydeh kade sa ti pravili zadnata bronia?????????????????????????????a i imam edin dryg vapros kam teb-imam edno aver4e det kara bez knizka (ima ama "m") ta nego go hvanaha 2-pati da kara kola s neia i v nekvi nary6enia estestveno i toi e napla6en 4e niama da moze da vzeme normalna kni6ka-ta ima li ot kvo da se boi ili po-skoro ne???????????

Ако изкаш такава броня свиркаи има я 1 към 1 :cool::P Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да си кажа за авер4ето ти незнам дали ще има проблеми защото не сам запознат по вапроса,поради простата пре4ина 4е аз несам катаджия а сам разбива4 на катаджии нямам ни6то общо с тези куки освен 4е понякои пат ми драскат некви лист4ета :cool::P ,а за бронята изработка ITAL DISIGNE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Такава броня съм виждал на един бял Прелюд ВВ3, обаче той не беше правен в България. Да те питам: Тва твоя Прелюд ли е или не, защото номера не ми прилича на български ?Сори, че стана малко :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...