Civic_6gen 7 #1 Публикувано 4 Февруари, 2012 Колеги, някой чувал ли е и ползвал ли е споменатите дискове, и ако да какви са отзивите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #2 Отговорено 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Карам с такива отпред, добра изработка са на пръв поглед в тая зима няма как да ги натоваря малко повече да видя как ще реагират ,но преди да падне снега имах възможноста и нямаха грижи. Ако не са за някви сериозни намерения като спирания и т.н. възползвай се Редактирано 4 Февруари, 2012 от respawn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic_6gen 7 #3 Отговорено 5 Февруари, 2012 (Редактирано) Благодаря, за споделеното мнение колега! Не мисля да ги използвам за състезателни прояви!Просто, това е най - евтиното което ми предлагат, мога да ги взема за около 55лв. двата!Скоро слагах FBL накладки, от който не мога да се оплача за сега, а сега кривхана дисковете и искам да мина с нещо тънко! Редактирано 5 Февруари, 2012 от Civic_6gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 24 Февруари, 2012 аз лично никога не бих рискувал в евтини дискове или накладки... взех най-евтините амортисьори и все още дълбоко съжалявам за грешката си... имаше евтин вариант за брембо дискове, oem replacement за го 60-70лв. двата диска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове