mama2 0 #1 Публикувано 4 Февруари, 2012 Здравейте колеги.Имам Хонда 1.4,бензин,2010 г., която при всяко потегляне придърпва.Това се компенсира с полусъединител постоянно,което не мисля че е добре.Същото се случва и при смяна на предавки, когато отпуснеш педала на газта оборотите рязко се увеличават.От Хонда казват че е така и е нормално за този двигател!Нормално ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Philip Nenkov 47 #2 Отговорено 4 Февруари, 2012 (Редактирано) Ами аз лично имам Хонда от 2000 година Сивик и тои при потегляне няма проблем , но от време на време на 2ра придърпва леко . Според мен най-вероятно е нормално, защото няма нютони мотора и му трябва помощ с педала на газта , за да не придърпва ... Незнам честно казано ... Редактирано 4 Февруари, 2012 от Philip Nenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 4 Февруари, 2012 Не е нормално.Имам същият модел и колата потегля много плавно без никакви придръпвания.Според мен тези от хонда те мотаят.В кой сервиз ходи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове