Jump to content
Guest ivo_

Здравейте

Recommended Posts

Guest ivo_

Привет на всички фенове от вчера след доста перипети сте с един в повече във форума. В момента съм с Мерцедес ама на градския транспорт :o , но имам голямото желание да си взема CIVIC 5gen и се колебая между 3 или 4 врати. Та исках да попитам как се намират разните бодикитове кристални фарове и стопове абе въобще всичко за промяна на фейса на една Honda. :D щото отскоро се запалих и ми е интересно. И аз искам :o HONDA ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Стопове, фарове, спирачки, турбо китове, цели swap двигатели и какво ли още не /буквално всичко/ може да се заръча от ebay.com Но ако желаеш можеш да си ги купиш с 100% надценка от тук в България. Китове за цялата кола няма мисля, тоест комплекти няма но можеш да си поръчваш отделно от най-различни тунинг фирми, които се занимават с отливка на всякакви прагове, брони, капаци и т.н. от фибростъкло и стъклопластика. Примерно много хора са доволни от: www.deviltuning.be

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

Мерси за инфото, а тъй като съм още новичък тук гледам правят се събирания в София, Ямбол може ли да попитам във Варна има ли такива колко хора се събират на тях къде и кога се провеждат. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Сбирките са към края на месеца... хвърляй по едно око на този форум. Пускат се теми за да се обяви кога са сбирките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

има и във варна разбирасе :unsure:даже може да се каже че момчетата от Варна са едни от най-големите фенове и сериозни на тема сбирки :unsure:ще намериш много приятели след тях :angry:успех!и добре дошъл .. правилната марка си избрал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

да не отварям нова тема ами да питам тук такова фолио някой виждал ли е в BGhttp://www.cooltronix.com/shop/en-gb/dept_3.html

Нещо не разбрах каква му е идеята на тва и какво прави :D ?
Това е фолиото което използват за километражите - 60лв. ако не се лъжа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Мерси за инфото, а тъй като съм още новичък тук гледам правят се събирания в София, Ямбол може ли да попитам във Варна има ли такива колко хора се събират на тях къде и кога се провеждат. :D

Във Варна сбирките напоследък са при Драгича, който има заведение. Иначе разни фенове се засичаме на Лучаното до ХЕИ, на гонките до КРЗ и т.н. :) По принцип месечните срещи обикновено са последната неделя на месеца, но ако поглеждаш тук ще си в час :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

ОК ще гледам от време на време тук относно сбирките. колкото до фолиото да Rust е прав използват го за подсветване на циферблати, а по принцип е фолио което при пораване на захранване 9V свети и позволява рязане и оформяне в различни форми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Приятелю, първо си купи кола и после мисли за разни джунджурийки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

Вече реших, че към края на месеца ще ходя да си търся Сивик 5 gen, хеч и държа да е нов внос само, че незнам още къде, затова и пиша тук ако можете да ме насочите Враца, София или Дупница :unsure: Ще бъда благодарен ако някои които е ходил скоро да гледа какво има на пазара, къде има по-голям избор и някакви ориентировъчни цени или пък се занимава с внос сподели това което е видял.Благодаря предварително.а колкото до отговора на My Honda аз не съм съгласен с него щото според мен първо трябва да знаеш какво точно искаш и как да го направиш така както го искаш и след това да ходиш и да пазариш каквото и да е, така, че инфото трябва да се събере предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...