popito07 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2012 Здравейте колеги...сравнително отскоро съм собственик на тази кола и питам .....къде има монтирана отпред кука ..халка или скоба за теглене !?? гледах и не видях такава , а сигурно е и предвидено да има ... Пожелавам си да не ми се налага , но всичко става !! Благодаря ви !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iwolf 3 #2 Отговорено 3 Февруари, 2012 Като погледнеш под колата трябва да видиш две халки които се подават надолу от предпазната кора на двигателя.Едната е е от дясно ,другата от ляво.Ако кората ти е провиснала има вероятност да не се виждат,и като я повдигнеш да се покажат от прорезите в нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
popito07 0 #3 Отговорено 6 Февруари, 2012 (Редактирано) Благодаря на колегата .....направих повторен поглед и действително забелязах две скоби симетрично разположени до подкартерната кора ... Редактирано 6 Февруари, 2012 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivankirichev 2 #4 Отговорено 6 Февруари, 2012 Имам същия акорд и аз доста се чудих за тея куки но установих, че ако я закача да се дърпа и ще се изкърти бронята най-вероятно защото за над нивото на бронята ми ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове