Jump to content
Guest paRADOx

Не просто красива жена...

Рекламно лице на ФЕН КЛУБ ХОНДА  

89 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest paRADOx

На всички е ясно, че красивата кола, не може без красива жена.Някак си двете неща се допълват! ;) А когато става въпрос за Хонда, красотата е на първо място! :D

Аз имах честта да съм от първите, които виждат тези снимки, и Ви гарантирам че им се радвах доста дълго, преди да ги споделя с Вас. :P Но колкото и голям егоист да съм, не мога да запазя красотата само за себе си, за това ето:наследете се и Вие ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Предполагам повечето от Вас се досещат коя е Деси, и си спомнят снимките и с якето Хонда пред CRX-а на benji_crx ;););) Сега обаче CRX-ът е заменен с CBR!!!

HONDA - THE POWER OF DREAMS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

1. Каква ще е ролята на подобно рекламно лице...??2. Не е ли редно при наличието на доста "моми" вече колежки в нашата общност да се пусне анкета за избор м/у тях... :o ! Все пак някоя от тях може да се почувства засегната....нали !3. Не е ли редно "рекламното лице" все пак да е собственк на "Хонда" и да управлява такава ?!!4. В следствие на горните 3т. ...,ако се замислим имаме доста добри представителки от нежния пол ,някои от тях доказали се и по срещите...че и по състезанията ! /пример: Saggita/....това е моето мнение по въпроса ! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

кво пак ша продаваме? :o ако ше е на заплатка или хонорарче, да пробутам жината, че е безработна, а? :o:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Според мене първо трябва да се допитате до момичето, дали е съгласно да бъде рекламно лице? И ако ще има такива, нека да са повече, а не само една :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Аз съм съгласен да има избор.Ако имате предложения - давайте снимки, и да почваме гласуването!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

отг.4-Като мисля...Рейсъра пак ме изпревари.. :o.Съгласен съм с теб пич.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

мммм ДЕСКАТА става за много работи така кат гледам :o ама чак па за рекламно лице на ХОНДА според мен лично НЕ а и можеби ще е по добре ако има повечко СЛАДУРЧЕТА имзмежду които да избираме :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

А защо да се ограничаваме в избора само на едно лице - може да са цяла тумба :D така ще се задоволят повече интереси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^

Ами и аз напълно съм съгласен с Роудрейсър-а. Даже направо бих предложил Сагита, стига тя да е съгласна и я моля ако чете това да изкаже някакво мнение по въпроса, пък и не само тя, а и всички други жени които четат форума. Заще не и направо да си сложат по една снимка тук. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Ами и аз напълно съм съгласен с Роудрейсър-а. Даже направо бих предложил Сагита, стига тя да е съгласна и я моля ако чете това да изкаже някакво мнение по въпроса, пък и не само тя, а и всички други жени които четат форума. Заще не и направо да си сложат по една снимка тук. :shock:

Подкрепям :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest toni_dogg

ам...амм можИ ли аз, можИ ли аааз! :D и ходна имам :dry: абе, момчета, що се ограничавате само с една жена...противоприродно ви е :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

"ам...амм можИ ли аз, можИ ли аааз! и ходна имам абе, момчета, що се ограничавате само с една жена...противоприродно ви е"XA - XA RULE!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pi4a_stz^

Искам и аз 1 деси с двете ръце съм за :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Kъм toni_dogg: Да разбираме ли че си "мома" ?! :unsure: Я дай некви снимкови доказателства ! Ако не можеш да ги качиш ми ги прати на мейла ! :angry:

Подстрекавам всички колежки от форума да постнат свои снимки...за да прецениме с колегите ква е "хавата" !! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

и аз мисля като roadracer , че рябва да се избере измежду повече преставителки. Десито е сладурче ма някак не ми се връзва с хонда като лице на клуба, а и ми стой доста смешно върху ХХ-са щото като гледам е миньонче (тва си е мое мнение )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Аз също подкрепям идеята на roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivo_

Подстрекавам всички колежки от форума да постнат свои снимки...за да прецениме с колегите ква е "хавата" !! :unsure:

напълно подкрепям идеята

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Saggita
:P Май колежките нещо не откликват...Причината може да е и тази, че не всички имаме подходящите снимки, които да предоставим за вашето импровизирано гласуване. А и не можем да отделим нужното време, за да подготвим като на Деската фотосесията ;) Така, че липсата на ентусиазъм от наша страна донякъде е оправдана... :cool: Обаче аз все още съм ЗА :D Остава и още някоя от нас да прояви подобно желание и защо да не се позабавляваме :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Е крайно време беше да се престрашиш ! :cool: И за да последват примера...и другите колежки/мноого стеснителни :D /...ходи "прасни" едни яки фотоси и ги мятай в темата...да им се радваме всички ! Поздрави за теб ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Аз не схващам идеята за6то на хубавата кола и е нужна жена изобщо??!!??? И за6то мъжете се опитват да съчетаят тея две не6та на едно място като никога не го правят в действителност. Когато са с колата изоб6то не се се6тат за жена така или иначеНо ако идеята е да се изплакне окото..разбирам...първо искате Деси, после фотосесии от всички жени във форума, нкрая сигурно ше исаккате и да ги пробвате... :D:cool::D ето за тва 6е се лишите от мои снимки по темата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Аз не схващам идеята за6то на хубавата кола и е нужна жена изобщо??!!??? И за6то мъжете се опитват да съчетаят тея две не6та на едно място като никога не го правят в действителност. Когато са с колата изоб6то не се се6тат за жена така или иначе

Всъщност си е баш така..... ако все пак се съчетаят - тогава жената е аксесоар на предната седалка. А защо е нужно - май такъв е стереотипът :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Ами когато ги сачетаеш тези две неща хубава жена и хубава кола става едно голямо хубаво нещо.И тогава вече привличаш погледите на зависливите не само с яката кола ами и на всичко отгоре и с красивата жена и те умират на място.Е , това е целта на занятието. :cool:

Редактирано от StreetStyle

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Здравейте.Колко жени има които да "разбират" от жени и коли повече от мъжете :cool: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

:P Май колежките нещо не откликват...Причината може да е и тази, че не всички имаме подходящите снимки, които да предоставим за вашето импровизирано гласуване. А и не можем да отделим нужното време, за да подготвим като на Деската фотосесията ;) Така, че липсата на ентусиазъм от наша страна донякъде е оправдана... :cool: Обаче аз все още съм ЗА :D Остава и още някоя от нас да прояви подобно желание и защо да не се позабавляваме :D

Аз съм ти фен 4акам фотосесия ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...