Х.Ставрев 76 #1 Публикувано 31 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги! Изникна ми много странен проблем със Honda Civic 1,5 Lsi 1994 ,бих помолил ако някой е имял подобен проблем или спрямо моето описанеи се сеща какъв може да е той да пише .Първо искам да отбележа че предницата скоро беше ревизирана като казвам предница имам на предвид маншони на полуоската шарнири накрайници и както следва накладки .Та проблема е се появява в случая само от левия преден край ,в момент на завиване имам чувството че джантата ще ми се откачи и ще ме изпревари а на прав път изчезва за момемент и в един момент се появява и изчезва пак това предърпване и мятане на волана .Да отбележа само че проверих гайките на джантата и не е от там проблема.Преди този проблем нито е тракала на завой нито на прав път е имало проблем появи се днес и то изведнъж .Очаквам вашите отзиви за проблема Редактирано 31 Януари, 2012 от Японеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #2 Отговорено 31 Януари, 2012 Изчисти ли си леда от джантите, носачите и подкалниците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #3 Отговорено 31 Януари, 2012 Не от там . Чисти са,иначе и аз мислих че е от лед но не е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #4 Отговорено 8 Февруари, 2012 Проблема е открит ! Замръзване на хидравличниа разпределител на кормилната рейка ...... то при -25 няма как да не замръзне пък и кой знае от кога не е сменяна хидравличната течност.До колкото до почукването - около външното каре е имало толкова много лед ,че е скъсал маншона!-Извод : При много ниски температурни стойности проверявайте си окачването ако е необходимо и чистете за да не сменяте маншони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове