Jump to content
Х.Ставрев

Мятане и почукване на Д15Б2

Recommended Posts

Здравейте колеги! Изникна ми много странен проблем със Honda Civic 1,5 Lsi 1994 ,бих помолил ако някой е имял подобен проблем или спрямо моето описанеи се сеща какъв може да е той да пише .Първо искам да отбележа че предницата скоро беше ревизирана като казвам предница имам на предвид маншони на полуоската шарнири накрайници и както следва накладки .Та проблема е се появява в случая само от левия преден край ,в момент на завиване имам чувството че джантата ще ми се откачи и ще ме изпревари а на прав път изчезва за момемент и в един момент се появява и изчезва пак това предърпване и мятане на волана .Да отбележа само че проверих гайките на джантата и не е от там проблема.Преди този проблем нито е тракала на завой нито на прав път е имало проблем появи се днес и то изведнъж .Очаквам вашите отзиви за проблема

Редактирано от Японеца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не от там . Чисти са,иначе и аз мислих че е от лед но не е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е открит ! Замръзване на хидравличниа разпределител на кормилната рейка ...... то при -25 няма как да не замръзне пък и кой знае от кога не е сменяна хидравличната течност.До колкото до почукването - около външното каре е имало толкова много лед ,че е скъсал маншона!-Извод : При много ниски температурни стойности проверявайте си окачването ако е необходимо и чистете за да не сменяте маншони

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...