Jump to content
VatoOo

Не запали

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам едно питане.Понеже тази сутрин колата ми не запали сега трябва да си зареждам акумулатора и въпросът ми е колко да го зареждам?Цяла нощ ли? Акумулатора е Бош силвър С4 40А това ми е втора зима с него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виж на зарядното какво пише . По колко ампера зарежда на час и го сметни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondab...showtopic=71269 Времето за зареждане зависи от зарядният ток , който дава зарядното - примерно при 4.0 Ампера х 10 часа са за 40 Ампер/часа акумулатор .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как трябва да го сметна.Дай някакъв пример.Зарядното ще ми го донесат към 7 и затова сега не знам какво пише на него.Мерси мн. колеги.Почти ми стана ясно.А акумулатора като е сух трябва ли да му гледам нещо?А понеже акумулатора е в гаранция и след като не запали мога ли да си използвам гаранцията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си спазил всички условия в гаранцията - замерване при монтажа на акумулатора в автомобила и правилно попълнена гаранционна карта със спазени гаранционни условия - тогава да . Но трудно ще докажеш , че не си забравил фаровете например ... Обикновено го зареждат в оторизираният сервиз за акумулатори и при второ-трето посещение с еднакви оплаквания или доказан производствен дефект го сменят с друг .Модела на този акумулатор се води абсолютно необслужваем .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема е в акомулатора а. и. в студа всяка една кола има извено затормозяване акомулатора също е малък братле за да нямаш проблеми трябва да си вземеш по голлям защото при +20градоса твоя аком. е 40ah вчера на повечето места беше -20 тва прави амплитуда от 40 гр. по 1.5% на градос прави 60% спад в мошноста на акомулатора и на тия 40ah са ти останали 16ah прависи сметката че да е бил малко изхабен са ти останали 10ah се едно си скутер :) трябва ти мин.60ah аком.за да нямаш ядове зимата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, когато температурата е под -10 градуса, прибирайте си акумулаторите у дома за през нощта и сутрин няма да имате ядове ;) Демонтажът и монтажът отнемат по около 3 минути.

Редактирано от vesso_varna

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...