civic 1.4 is 0 #1 Публикувано 29 Януари, 2012 При мен се получи следния проблем.Както си карах и светна лампата на abc.Може ли някой да ми даде информация на какво се дължи това и дали е сериозен проблем.Аз си мисля да не бе снега да е направил нещо на датчика и ако откча акумулатора няма да се рестартира и оправи от само себе си.Благодаря Ви предварително за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 29 Януари, 2012 А направи ли диагностика за да видиш каква грешка дава? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #3 Отговорено 29 Януари, 2012 А направи ли диагностика за да видиш каква грешка дава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #4 Отговорено 29 Януари, 2012 не съм.Случи ми се преди час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 29 Януари, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=43801 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове