Ganchev 54 #1 Публикувано 29 Януари, 2012 Търся някой колега, който разбира и се спогажда с програмата фотошоп. Ако му се занимава на някой нека пише. Става дума за колата ми, смяна на цвят на купе и джанти и при възможност (не е задължително) сваляне малко на самата кола на долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #2 Отговорено 29 Януари, 2012 Пробвай на skype - addicted2drift да пратиш снимка сега или през цялата седмица ама след 20:30! Кажи какъв цвят искаш на детайлите и да видим дали мога да помогна! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
takenaka 0 #3 Отговорено 29 Януари, 2012 (Редактирано) Колега има един симулатор който може да ти помогне:Тук!Ако искаш прати на л.с. снимка,ще видя какво мога да направяПоздрави! Редактирано 29 Януари, 2012 от takenaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #4 Отговорено 1 Февруари, 2012 (Редактирано) Ето един вариант! Поне на мен ми харесва, защото имам подобна Хонда! Ако един ден имам възможност да я поглезя бих я направил много близко до тази!http://s1200.photobucket.com/albums/bb323/black_irony/?action=view¤t=CIVIC_MA8.jpg Редактирано 1 Февруари, 2012 от addicted2drift Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #5 Отговорено 1 Февруари, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_B18C 1 #6 Отговорено 5 Февруари, 2012 и аз трся ако някои има позна да пише едно лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_tech 161 #7 Отговорено 5 Февруари, 2012 Колеги Качете хубави снимки на колите си(пододящ ъгъл и резолюция) и кажете какво искате да се направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic111 14 #8 Отговорено 5 Февруари, 2012 Аз също ще помогна! Само качете подходящи снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #9 Отговорено 5 Февруари, 2012 Колеги - skype-а е ADDICTED2DRIFT! Приемам поръчки вечер след 20:00! Времето на изработка зависи от детайлността и все пак съм на работа по 10 часа! А колегите, които са виртуози на PHOTOSHOP може да сравняваме проекти и да си обменяме опит!P.S. Аз не съм виртуоз, но се причислявам към находчивите любители на фото обработката!Колега, GANCHEV не съм забравил допълнението! Просто тая седмица нямах време! А днес реших тотално да си почина! :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #10 Отговорено 6 Февруари, 2012 Аз лично преди се занимавах с така наречения Virtual Tuning, даже и форум си имаме все още, та ако решиш може да се пробвам да ти помогнаskype: www.spirit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #11 Отговорено 8 Февруари, 2012 Ето снимка на колата. Искам да и се обърнат цветовете. Тоест бялото да стане черно, а черното бяло. Колегата addicted2drift се нае вече да я направи и го помолих да ми направи и един вариант с бяла предна броня, та ако някой друг изяви желание също няма да откажа и такъв вариант. Някой ако му се занимава да си играе и с джантите примерно бели и зелени. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Пускам и "дупето" на колата. Ако някой седне да я прави и нея, задната броня я искам само в черно. Благодаря на всички отзовали се и най-вече на addicted2drift! Имам и предложение, ако колегите им се занимава, нека всеки който иска да му се направи някакъв цвят колата да я пуска тука да обяснява какво иска и да му се пускат готовите творби пак тука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #12 Отговорено 9 Февруари, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове