jimbeammm 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2012 (Редактирано) Здравейте, колегиВчера си карам колата няма проблем вечерта я оставих. Тази сутрин отивам да паля ..... стартера върти има акумолатор и гориво ноо не запали въртях 10 пъти сиг. но не запали. Вън е много влажно времето има мъгла и въли дъжд, съмняваме ме че е от това под капака мотора е влажен от конденза който се е образувал. Миналата зима ми направи същия проблем но тогава влязох в много голяма локва мотора беше горещ и след 5 мин явно исъхна и запали. Моля някой ако има идея какво се мокри да сподели Благодаря! Редактирано 25 Януари, 2012 от jimbeammm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #2 Отговорено 25 Януари, 2012 свали дистрибуторната капачка и я избарши много хубаво и зачисти електродите леко с шкурка но много финно същото и с палеца виж как са кабелите почисти и подсуши лолите и в двата края на кабелите виж да нема влага в каналите на свещите огледаи видимо да нема някоя хлабава букса и да е влязла влага отвори капачката на бушоните при двигателя да няма накои изгорял от влагата да е укасило като си тръгнал сутринта да палиш аки нищо от тва нестане да запали пиши пак пък ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimbeammm 0 #3 Отговорено 25 Януари, 2012 Всичко е сухо .... съмняваме че се е прецакало нещо ,,,,,, но нз какво преди сам си презапоявал главното реле сменял съм и бобина и комутатор ..... възможно ли е пак нещо от тях еи така от нищото да се е прецакало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #4 Отговорено 25 Януари, 2012 Аз го имах същият проблем.. Излезе ми бубина. Ако можеш пробвай с някоя или провери да не е изгоряла. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове