Jump to content
jimbeammm

Не ПАЛИ

Recommended Posts

Здравейте, колегиВчера си карам колата няма проблем вечерта я оставих. Тази сутрин отивам да паля ..... стартера върти има акумолатор и гориво ноо не запали въртях 10 пъти сиг. но не запали. Вън е много влажно времето има мъгла и въли дъжд, съмняваме ме че е от това под капака мотора е влажен от конденза който се е образувал. Миналата зима ми направи същия проблем но тогава влязох в много голяма локва мотора беше горещ и след 5 мин явно исъхна и запали. Моля някой ако има идея какво се мокри да сподели Благодаря!

Редактирано от jimbeammm

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свали дистрибуторната капачка и я избарши много хубаво и зачисти електродите леко с шкурка но много финно същото и с палеца виж как са кабелите почисти и подсуши лолите и в двата края на кабелите виж да нема влага в каналите на свещите огледаи видимо да нема някоя хлабава букса и да е влязла влага отвори капачката на бушоните при двигателя да няма накои изгорял от влагата да е укасило като си тръгнал сутринта да палиш аки нищо от тва нестане да запали пиши пак пък ще му мислим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е сухо .... :( съмняваме че се е прецакало нещо ,,,,,, но нз какво преди сам си презапоявал главното реле сменял съм и бобина и комутатор ..... възможно ли е пак нещо от тях еи така от нищото да се е прецакало

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го имах същият проблем.. Излезе ми бубина. Ако можеш пробвай с някоя или провери да не е изгоряла. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...