velko1 2 #1 Публикувано 22 Януари, 2012 Здравеие колеги карам d16y2 и ми се спукаха колекторите(изпуслателните)смених ги купих си нови(спортни)че никаде ненамерих оригинални карам си аз и ми светна чека спирам гасим -палим и всичко си е ок това ми го направи няколко пъти(а и грешкаата си е все една и съща ланда сондата)чека започна да свти постянно и замерих сондата подгрева беше изгорялКупих си нова сонда на денсо 180 лв. всичко е ок докто не се подгонихме с едно бмв и пак старата песен на нов глас ланда сондата отиде пак подгева го нямаТа вапроса ми е дали да не преместя сондата да я махна от 4 и да я сложа на 2 защото и там имам място за неяданеби да е прекалено близо и да я прегарят самите газове защото за 3 месеца втора сонда не е реалноПредварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #2 Отговорено 26 Януари, 2012 Колега, в спортните колектори температурата на газовете, както и тяхната скорост са различни(по- високи) и затова гори. Особено ако са тънчки колекторите. Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове