Jump to content
Guest kamenski

задни стъкла

Recommended Posts

Guest kamenski

здравеите искам да ви питам има ли някаква тънкост при затамняването на стаклата защото се пробвах 2 пъти и нищо не се получава даже ходих и на едно място за реклами дето с това се занимават и те не успяха казаха ми че стъклата са на дъга и фолиото не може да се изпане :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Тънкости си има, ама най-вече ги знаят точно по рекламните къщи. Явно не си бил в правилната къща. Моята е правена в германия - без забележки е - значи си става!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

здравеите искам да ви питам има ли някаква тънкост при затамняването на стаклата защото се пробвах 2 пъти и нищо не се получава даже ходих и на едно място за реклами дето с това се занимават и те не успяха казаха ми че стъклата са на дъга и фолиото не може да се изпане :D

може,може малко по-трудно но става.а сега има и някакво американско фолио което се огъва както искаш но е доста скъпо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Няма стъкло което да не може да се затъмни,дори и с фолио от 3 лв.Има много тънкости затова по добрия вариянт е да отидеш при някой който се занимава.Не знам от къде си,но ако си някъде край Сливен,заповядай занимавам се с това от доста време :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

а някой да знае дали може с опушване и каде мога да го направя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

ами от русе сам точно в рекламна къща ходих и нощо не направиха ще потарся някаде другаде благодаря за отговорите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...