Jump to content
Guest roadracer

Civic Dx Hybrid

Recommended Posts

Guest V-tec

Това е .............най-доброто нещо което може да се случи за сивик 92-95 и шофера му. Поне аз така мисля :P само че аз съм скромен и бих му набил и турбина и приключвам с тунинга за вечни времена повече от това не бих искал ;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Май на продава4а ве4е му е през оная работа за колата,6том 4ак и акумолатора и е паднал :D явно си има друга бега4ка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

чувам че скоро ще има нещо такова че и малко повече повер и от тая страна на океана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мръсник такъв, знаеш ли от колко време те дебна теб :D Няма ли да се изфукаш вече официално с това от подписа ;)п.с. :o Ще разпитваш за бутало от тайп-С в pgmfi.org, a? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

:o вече ми дадоха и настроен бин за 2.3 втек, инсталация вземах но само около двигатела ще трябва да връзваме една по една 1000000000 жици ти можеш ли да ми изключиш в бина егр кнок и др.?и за резисторния бокс да питам неговото съпротивление е 6 ома а на дюзите е 2.3 ома всичко точно ли е

Публикувано изображение

Редактирано от ZnipeR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

:o вече ми дадоха и настроен бин за 2.3 втек, инсталация вземах но само около двигатела ще трябва да връзваме една по една 1000000000 жици ти можеш ли да ми изключиш в бина егр кнок и др.?

Това за кой компютър е? сигурно мога, но докато не пробвам, не знам.

и за резисторния бокс да питам неговото съпротивление е 6 ома а на дюзите е 2.3 ома всичко точно ли е

точно е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...