djvsk 38 #1 Публикувано 20 Януари, 2012 здравейте колеги имам civic coupe ej2 та искам да попитам дали знаета с кои е съвместима говоря за калници , капак преден спойлери и тн. Понеже някой ми казаха че е съвместима с хеча но имало и други с които е . Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 20 Януари, 2012 С хеча са еднакви за други не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #3 Отговорено 20 Януари, 2012 То остана само седан 5г.Ако под споилер разбираш предна бронято на седана е различна от тази на купето и на хеча.Мигачите наседана са различни от на хеча и купето.За капака не съм сигурен,не съм мерил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #4 Отговорено 20 Януари, 2012 капака и той е различен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #5 Отговорено 20 Януари, 2012 То остана само седан 5г.Ако под споилер разбираш предна бронято на седана е различна от тази на купето и на хеча.Мигачите наседана са различни от на хеча и купето.За капака не съм сигурен,не съм мерил. да за седана знам че са различни , но един приятел ми беше казал че предната броня например и капак ставали и от друга генерация което ми стана чудно и за това реших да попитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #6 Отговорено 20 Януари, 2012 С две думи само от хеча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #7 Отговорено 20 Януари, 2012 С две думи само от хеча е пак е нещо вече ще го знам само задницата не е много съвместима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #8 Отговорено 20 Януари, 2012 Предницата доколкото знам е съвместима с хеч,а задницата със седан,но без задния капак и стъклото.Само броня стопове и калобрани 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #9 Отговорено 22 Януари, 2012 да допълня и аз имам 5 ген купе, стоповете са ми от седан , и предното стъкло тоест челното и то е от седан пасват идеално )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #10 Отговорено 25 Януари, 2012 а стоповете от хеч дали стават на купето ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #11 Отговорено 25 Януари, 2012 Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #12 Отговорено 25 Януари, 2012 Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #13 Отговорено 26 Януари, 2012 теърдо да и аз така си мислих , но реших да си питам благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #14 Отговорено 26 Януари, 2012 колеги пак ще питам има преден спойлер на s2000 бях чел че някои беше сложил такава или на crx или civic някой ако е правил подобно нещо или знае дали ще се напасне на мойта кажете да знам дали да я копувам искат ми 170 лв нова е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #15 Отговорено 14 Февруари, 2012 айде колеги никой ли не е правил подобно нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове