Jump to content
Guest zmeq

колата ми е по ниска от едната страна

Recommended Posts

Guest zmeq

значи от дясната страна колата ми е по ниска като я погледнеш отзад се вижда как е наклонена смених и пружините пак така от каво може да е ако някои знае да помага

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Е тва тря да се виде на канал,и тогава коментари,ина4е вси4ки приказки ша са излишни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

За съжаление ако гумите и джантите са еднакви, сменил си пружини .... тогава само на канал предполагам, че може да се види.... :D неприятно ама пружините и гумите бяха най-лесния вариант.Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ами то че ще се ходи на маистор се е видяло ама аз питам защото като я взех не беше така рязах и прожините и се наклони сложих пак оригинални с каквито сам сега и пак така и просто ми е интересно от какво може да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Реши ли проблема?Че ми стана интересно... :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

някакви удари междувременно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

колата не е удряна като я взех си беше всичко нормално одрязах и пружините и се наклони махнах ги купих пак оригиналните и пак сащото еииииииии полудявам защо така незнам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

............колата не е удряна.................

На едно приятелче като му видях поулегналия голФ и ми стана лошичко :D

а той пича взел малко по късно един завой и бам в бетонна оградка :D ,

направо му се чуда как не го е шубе да вдига над 60 км/ч :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

а има ли вероятност преди да отрежеш пружините да не си я гледал толкова обстойно и пак да е била крива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Имам същия проблем, само че от ляво. Удари няма! По-ниска е около 1-2 см в сравнение с дясната страна. Говорих с Омбре по тоя въпрос и ми подметна, че се е случвало такива криви коли със смяна на тампоните да се изправят :dry: Ама още не ми се сменят и така си карам :shock: Странното е, че с времето сякаш започва да се поизправя, което ме навежда на мисълта, че проблема е от нееднакво стареене на някоя джаджа от двете страни...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ами като взех колата сам сигурен че не беше крива и аз си мисля за тампони ама трябва да се види , а дали има вероятност да са ми задаржали амортисиорите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Имам гениална идея за вас двамата, може да ви се стори малко
глуповата ама нищо не ви коства да пробвате та:
Аз съм чувал че на е хубаво да се спира на една страна в смисъл
едната гума да е качена на бордюр другата не в смисъл да има разлика
ами напук що не пробвате може и да фане декиш аре па ше почерпите за ъкъла :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

и това сам пробвал,даже сам товарил багажника от високата страна ама пак не става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

и това сам пробвал,даже сам товарил багажника от високата страна ама пак не става

Е то не стааа за един два пъти иска се постоянство, паркирай поне 1 месец на една страна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

Аз имах съшия проблем.. от ляво колата беше с 1,5 см някъде по ниска... закарах я на майстор и се оказа 4е нещо пружината не е наред (омекнала) та сложиха и една подложка и сега заспа...щото не ми се купуваха нови все още..:lol: все пак няма нищо вечно,а и за 9 годишна кола сякаш е нормално да омекне нещо все някога ако не е сменяно..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...