Guest BRENDEL #1 Публикувано 8 Септември, 2006 Здравейте!Бих искала да споделя с вас снимките от едно автомобилно шоу на което присъствах преди 2 месеца в Атлантик сити. То е за тунинг на автомобили и обикаля САЩ ( не знам за другите страни). Има6е страхотни автомобили и ако имате Желание мога да пратя снимките на някой за да ги ка4и във форума.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 8 Септември, 2006 (Редактирано) roadracer@abv.bg ....а хондета има ли.... Редактирано 8 Септември, 2006 от roadracer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 8 Септември, 2006 абе ти се затри нещо тия месеци.. да не кажа година май трябва по-често да ти честитим рождения ден та да си седиш при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 8 Септември, 2006 Тц,тца аз каот бях там само American Muslce car имаше.как да не го е яд човек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 8 Септември, 2006 ne e li Hot Import Nights? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #6 Отговорено 14 Септември, 2006 абе ти се затри нещо тия месеци.. да не кажа година май трябва по-често да ти честитим рождения ден та да си седиш при нас sorry и без това се 4увствам малко виновна за това от другия месец 6е имам поже4е сжободно жреме и пак по4вам да ви досаждам даже и на среща 6е доида а 6то се отнася до снимките.....99% са на японски колижсу6тност там има6е само японции има доста сномки на Хондисамо някой, който има желание да ги ка4и да си даде мейлаПоздрави от земята на индианците, фаст фууд и MUSTANG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #7 Отговорено 14 Септември, 2006 roadracer@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове