Jump to content
Guest BRENDEL

High Import Night

Recommended Posts

Guest BRENDEL

Здравейте!Бих искала да споделя с вас снимките от едно автомобилно шоу на което присъствах преди 2 месеца в Атлантик сити. То е за тунинг на автомобили и обикаля САЩ ( не знам за другите страни). Има6е страхотни автомобили и ако имате Желание мога да пратя снимките на някой за да ги ка4и във форума.Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

roadracer@abv.bg :)....а хондета има ли....

Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net
:);) абе ти се затри нещо тия месеци.. да не кажа година :) май трябва по-често да ти честитим рождения ден та да си седиш при нас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Тц,тца аз каот бях там само American Muslce car имаше.как да не го е яд човек. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

:D;) абе ти се затри нещо тия месеци.. да не кажа година :P май трябва по-често да ти честитим рождения ден та да си седиш при нас ;)

:D sorry и без това се 4увствам малко виновна за това ;) от другия месец 6е имам поже4е сжободно жреме и пак по4вам да ви досаждам даже и на среща 6е доида ;) а 6то се отнася до снимките.....99% са на японски колижсу6тност там има6е само японции има доста сномки на Хондисамо някой, който има желание да ги ка4и да си даде мейлаПоздрави от земята на индианците, фаст фууд и MUSTANG :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...