Jump to content
Guest lookcho

много теми има за въздушен филтър...

Recommended Posts

Guest lookcho

отварям тая тема поради две причини :1 искам да си поръчам филтър на един приятел който е в щатите и се връща скоро2 така или иначе тр1бва да се направи някакъв пост за FAQ ,който да отговаря на този въпрос та въпроса ми е ! Изчитайки всичко по тая тема и от приятели знам че K&N са най-добрия вариант за качествен филтър в България ... поради ред причини , но тук идва ред на няколко въпроса !1 Кой е филтъра който пасва най-добре на малолитражните хонди? - демек серия Б,Д ,размер :) 13,14,15,16 като под кой разбирам моделен номер + линк към инфото в сайта на K&N 2 Задължително ли трябва да е Кит(Кашалот) с тръбите му и фуниите и т.н. или може да е само филтър който да монтирам на оригиналната тръба?3 Кой е навит да ми го почиства срещу заплащане ? същата информация би трябвало да се събере и за по-големите двигатели , но не аз трябва да задавам този въпрос :) надявам се да се получи някаква раздумка по въпроса , за се дадат мнения , да се поспори и накрая да се реши колективно аз аджаба какво трябва да си взема за да може колата ми да не се задъхва през следващите няколко коня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Батка влизаш в сайта на импас 56 пишеш си моделчето и марката кола и от там ти казват. Мисля че може само филтара но кашалота е по добрия вариянт по моето скромно мнение но да кажат хората с опит (големите батиовци) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Дали ще вземеш кит зависи от 2 неща: Ако взимаш конусовиден филтър ( по-добрия вариант) ще ти трябват тръби... или си ги правиш, или ги купуваш :) а това последното зависи от дълбочината на джоба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Дали ще вземеш кит зависи от 2 неща: Ако взимаш конусовиден филтър ( по-добрия вариант) ще ти трябват тръби... или си ги правиш, или ги купуваш :) а това последното зависи от дълбочината на джоба.

имали разлика дали ще е конусовиден или ще е на мястото на стария филтър???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

има, 2-3 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

3 Кой е навит да ми го почиства срещу заплащане ?

Това е толко елементарна процедура, че като си го почистиш веднъж ще се чудиш защо си искал да даваш пари за подобна работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

има, 2-3 коня

заради това ми се ще да има ясен отговор на тия FAQ

Това е толко елементарна процедура, че като си го почистиш веднъж ще се чудиш защо си искал да даваш пари за подобна работа :)

като гледам експлоатационните срокове докато дойде време за второ пръскане маслото ще се е пресякло :) ... трябва да има и друг начин освен всеки да си копува сам консумативите и след година да се чуди де ги е заврял .... иначе знам че е лесно правил съм го Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

имали разлика дали ще е конусовиден или ще е на мястото на стария филтър???има, 2-3 коня2-3 коня в полза на конусовидния,е защо тогава този филтър които се слага на мястото на оргиналния е по скъп от конусовидния??? :) и защо има разлика в конете като са от еднаква материя??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

външният има по-голяма площ ,нищо че са от една материя и има достъп до повече въздух освен ако не решиш да хо сложиш с опаковката :) ,а другия е по-скъп най-вероятно поради маркетингови причини - не ти трябват доработки за него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...