Jump to content
Guest tedeka

досада с поставянето на предни говорители

Recommended Posts

Guest tedeka

Невероятно досаден проблем изникна с поставянето на предни говорители (долу на вратите) на британски Сивик. капака (решетката) на говорителя не се сваля самостоятелно, както видях на японското изпълнение. Оставям с впечатление, че трябва да се свали цялата кора на вратата, за да се постави говорителя...! Аз ли нещо не довиждам или действително са го направили сложно!?

Редактирано от tedeka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Аз два пъти се опитвам да достигна до крушките на парното и не успявам. Идин болт под ръчната не иска да се отвие. Всичко е направено здраво, но трудно за разглобяване... Знаеш ли размера на оригиналните колони, сложих CD SONY и искам и колоните да са с Explode?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Невероятно досаден проблем изникна с поставянето на предни говорители (долу на вратите) на британски Сивик. капака (решетката) на говорителя не се сваля самостоятелно, както видях на японското изпълнение. Оставям с впечатление, че трябва да се свали цялата кора на вратата, за да се постави говорителя...! Аз ли нещо не довиждам или действително са го направили сложно!?

Не напъвай повече маската! Няма нищо сложно в това, да си свалиш кората на вратата:) Със сигурност ще ти отнеме повече време самото демонтиране/монтиране на тонколоните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...