FuckHonda 20 #1 Публикувано 16 Януари, 2012 Елипсите са трилентови Sony XS-F693G Употребявани са около година, продавам ги защото ми подариха нови Седяха на кората, и понеже имам туба, и не ми трябва баса от тубата и елипсите едновременно, затова с 1 филтърче съм "спрял" ниските честоти на сонитата. Сега филтъра си го взех за новите. Затова + кабела на едната е прекъснат(вижда се на снимките). може да си ги вържете двата края или и вие да си сложите филтър Кутията е ... да ви кажа честно не съм запозната с дървения материал :giggle: за 10 инчов говорител е, облечена е с тепих, не е протрит и т.н. Цени - елипси 40лв, кутия 25 Като приемам и бартер за Някакво ЦД с изход за усилвател като ще дам и едно мое сони ГТ-20 мисля че се е води. В отлично състояние Във Варна съм, Еконт за ваша сметка с опция "проба" 0883 32 04 84 Тука се вижда къде беше филтърчето [/img] [/img] Забравих да напиша елипсите са 16х9 CD-то е Sony CDX-GT20 http://technomarket....6/sony-cdx-gt20 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 29 Януари, 2012 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 8 Февруари, 2012 (Редактирано) Елипсите са продадени Остана кутията ... много е читава. С най-простия говорител от 50 лева, някакъв български, свиреше по прилично от някакви маркови. 25 лева, пращам по Еконт, от Варна съм. 0883 32 04 84 Редактирано 8 Февруари, 2012 от ????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 19 Март, 2012 up за тубата 25 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 8 Април, 2012 Ъп за кутията 25 лева, хайде който я вземе няма да съжалява, гарантирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове