DESO D15B2 0 #1 Публикувано 15 Януари, 2012 (Редактирано) колеги искам да си сменя задните накладки сивик 5 ген. д15б2.интересува ме как се смъква барабана със почукване или има нещо което се натиска за да излезе барабана, най вероятно имам и ръб на барабана и ще излезе с малко зор. Редактирано 15 Януари, 2012 от DESO D15B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #2 Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) Първо трябва да си отпуснеш с ключ 12 тъй нареченото кантарче, което се нанира зад ръчната спирачка.После погледни трябва да има две дупки от предната страна на барабана с резба 8мм намираш си два болта и почваш равномерно да навиваш. Редактирано 15 Януари, 2012 от spas21 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorssko 0 #3 Отговорено 12 Февруари, 2012 Колега здрКолегата е прав за свалянето на барабана...и аз мойте ги сменях скоро....Но е хубаво ако има раздвижващ спрей,който да напръскаш в средата за да раздвижиш ръждата....единият се махна само така...като го напръсках и с леко почукване от тук и там и сам паднаА другия го навивах от едната и от другата страна на двете дупки на барабана,но изглежда от едната страна повече и се пукна за съжаление,така че внимавай.....по малко от едната и по малко от др . страна и сам ще изпука и падне!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #4 Отговорено 12 Февруари, 2012 И внимавай да не счупиш ония хуйни дето са за саморегулиране на ръчната, че после "нови" само от автоморга! Препоръчвам ти така и така ще отваряш, да си вземеш ремонтен комплект пружинки и т.н за задните спирачки. Около 20 лв. са комплекта (delphi). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове