Jump to content
Go4y

спортни пружини

Recommended Posts

здравейте искам да попитам някой дали има ли впечатления от тези пружини http://www.nolimit-b...?id_product=346 в комбинация с стоковите амортисьори? мерси предварително :) а изобщо какво ви е мнението възможно ли е да се държи по-зле колата на пътя? :)

Редактирано от Go4y

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% ще си намразиш колата:rolleyes:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не звъннеш на Nolimit-Ачо колегата няма да те подведе и ще ти даде кмпетентен отговор и съвет какво да избереш. Лично аз подкрепям горното мнение по думи на патили а тази тема е разисквана и друг път ако не се лъжа.Поздрави!П.П не е лошо да споделиш и каква ти е целта визия, твърдост и т.н

Редактирано от Balinkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

звънях на единият от посочените телефони говорих с човека той ми каза какво влиза в цената и т.н. а иначе основната ми цел е визия, но не за сметка на по-лошо поведение на колата в завой примерно (и изобщо) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вариант ти е и ФК при Ачо ги има ако не се лъжа цената беше сходна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм в дилемата спортни пружини. Насочил съм се към ФК заради цената им. Спира ме това че доста хора ми казват че ще ми заминат амортисьори. Предполагам наистина е възможно. Вие как мислите? Често ли се случва след смяна на пружини?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е проблема на койловърите,че колегата ще си намрази колата.Толкова ли твърда става возията или е нещо друго! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак подскача колата с тях, толкова са зле.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

амортисьорите до 4см знам че не е толкова пробелм, имам познати които карат така, но това което ме притеснява е поведението на колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм в дилемата спортни пружини. Насочил съм се към ФК заради цената им. Спира ме това че доста хора ми казват че ще ми заминат амортисьори. Предполагам наистина е възможно. Вие как мислите? Често ли се случва след смяна на пружини?

Колега аз 3г. карах Сивика със спортни пружини (лилави не знам каква марка бяха) не имал проблеми в момента колата се кара във Варна от около половин година до ден днешен не знам да има проблеми. Единсвеното неудобство е че беше доста ниска и ти трябва малко фантазия като паркираш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да знае колко са твърди? Днес нали неработен ден, дане притесняваме човека.

Редактирано от Ryuugan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...