Go4y 9 #1 Публикувано 14 Януари, 2012 (Редактирано) здравейте искам да попитам някой дали има ли впечатления от тези пружини http://www.nolimit-b...?id_product=346 в комбинация с стоковите амортисьори? мерси предварително а изобщо какво ви е мнението възможно ли е да се държи по-зле колата на пътя? Редактирано 14 Януари, 2012 от Go4y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #2 Отговорено 14 Януари, 2012 100% ще си намразиш колата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #3 Отговорено 14 Януари, 2012 (Редактирано) Защо не звъннеш на Nolimit-Ачо колегата няма да те подведе и ще ти даде кмпетентен отговор и съвет какво да избереш. Лично аз подкрепям горното мнение по думи на патили а тази тема е разисквана и друг път ако не се лъжа.Поздрави!П.П не е лошо да споделиш и каква ти е целта визия, твърдост и т.н Редактирано 14 Януари, 2012 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #4 Отговорено 15 Януари, 2012 звънях на единият от посочените телефони говорих с човека той ми каза какво влиза в цената и т.н. а иначе основната ми цел е визия, но не за сметка на по-лошо поведение на колата в завой примерно (и изобщо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #5 Отговорено 15 Януари, 2012 Вариант ти е и ФК при Ачо ги има ако не се лъжа цената беше сходна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #6 Отговорено 15 Януари, 2012 И аз съм в дилемата спортни пружини. Насочил съм се към ФК заради цената им. Спира ме това че доста хора ми казват че ще ми заминат амортисьори. Предполагам наистина е възможно. Вие как мислите? Често ли се случва след смяна на пружини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #7 Отговорено 15 Януари, 2012 Какъв е проблема на койловърите,че колегата ще си намрази колата.Толкова ли твърда става возията или е нещо друго! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #8 Отговорено 15 Януари, 2012 Чак подскача колата с тях, толкова са зле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #9 Отговорено 15 Януари, 2012 за всички койловъри или само са тези Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #10 Отговорено 15 Януари, 2012 амортисьорите до 4см знам че не е толкова пробелм, имам познати които карат така, но това което ме притеснява е поведението на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #11 Отговорено 15 Януари, 2012 И аз съм в дилемата спортни пружини. Насочил съм се към ФК заради цената им. Спира ме това че доста хора ми казват че ще ми заминат амортисьори. Предполагам наистина е възможно. Вие как мислите? Често ли се случва след смяна на пружини? Колега аз 3г. карах Сивика със спортни пружини (лилави не знам каква марка бяха) не имал проблеми в момента колата се кара във Варна от около половин година до ден днешен не знам да има проблеми. Единсвеното неудобство е че беше доста ниска и ти трябва малко фантазия като паркираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #12 Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) Някой да знае колко са твърди? Днес нали неработен ден, дане притесняваме човека. Редактирано 15 Януари, 2012 от Ryuugan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове