Jump to content
no1else

Въпрос за ремонтен комплект на спирачни апарати

Recommended Posts

Здравейте колеги, прерових темите за груповите поръчки от САЩ, но не намерих някой който скоро е поръчвал ремонтен комплект за спирачни апарати. Интересува ме ремонтният комплект с парт номер: 01473-SD2-932 (за задните апарати) и 01463-SR3-V00 (за предните) дали съдържа всичко необходимо за обслужване на двата предни съответно задни апарати или трябва да се поръча по един за всяко колело. Тоест 2х 01473-SD2-932 и 2х 01463-SR3-V00. Някой който си е поръчвал може ли да помогне ? :)Поздрави: no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента не мога да намеря парт номерата които даваш, ако ми дадеш вин ще погледна.Инче за 6-та VTi са тези: предни , задниВ тази и тази схема ги има нещата от комплекта поотделно, тези схеми са за 5-та седан VTiПо комплект за апарат са, демек ти трябват 2 предни и 2 задни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето линка от Hondapartsnow: http://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~caliper~seal~kit~01473-SD2-932.htmlВ руския сайт съм търсил за 5ген с Б16А2 мотор. Моята е ЕГ4 така че с ВИН номер не мога да ти помогна :) от моето търсене тези парт номера излязоха. Но общо взето разбрах....1 кит е за едно колело. Просто исках да намеря някой който си е поръчвал такива и да го питам за двата апарата ли са били гумичките вътре или за единия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...