Jump to content
GaiJin

Филтър за купе ?

Recommended Posts

Здравейте!Конкретно към въпросът ми:Карам Сивик 6-та генерация,английска сглобка,БЕЗ климатик.Днес смених масло и филтри и реших да сменя и филтъра за купето(който не съм барал откакто имам колата).За мое голямо учудване,когато свалихме жабката се оказа,че нямам такъв филтър.Посъветвах се с мой приятел,който има същата кола,но с климатик.Той ми каза,че при него стойката,където е филтъра,е малко по-различна.Та искам да знам колата ми наистина ли заводско е без филтър на купето(поради факта,че е без климатик),това проблем ли е и има ли смисъл да търся стойка като на кола с климатик,за да си сложа такъв филтър ?Май стана малко дълго,извинявам се за което :rolleyes: Благодаря Ви предварително! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно е възможно колата ти да е заводски без филтър. Аз съм виждал дори японски сивик 6 с климатик и без филтър :blink:

Ето и снимка за доказателство:

Публикувано изображение

От дясно е преходника който беше в колата ми, той е с филтър.

В средата е смесетел на въдуха (стойка, както му казваш) от японски сивик 6 с климатик, но без филтър.

И от ляво е смесител/стойка, но вече с филтър.

Не е проблем че няма филтър, но си има разлика когато колата е със и без филтър в купето. Няколко дена съм карал без филтър, понеже беше затлачен и не пропускаше почти никакъв въздух, след като си сложих нов усетих разликата.

Редактирано от ilias

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговора ти,колега ! От снимката не мога да се ориентирам много добре какъв е моят смесител,защото го гледах от друг ъгъл,като свалих жабката.Интересува ме мога ли да си сложа само допълнителният преходник за филтър или трябва да се свали цялото тяло и да се замени с такова,в което да има място за фитър ? Поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...