Guest tirex #1 Публикувано 6 Септември, 2006 Честит рожден ден на трима Ви.Желая Ви щастие,късмет и всеки съвсем скоро да се сдобие с мечтания модел на любимата ни марка. Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #2 Отговорено 6 Септември, 2006 Ч.Р.Д ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #3 Отговорено 6 Септември, 2006 ЧРД , само хубави хонди да карате и много здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #4 Отговорено 6 Септември, 2006 Честито и само хубави моменти с любимата марка и не само, но да не и изневерявате с други марки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 6 Септември, 2006 ЧРД и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 6 Септември, 2006 честито и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #7 Отговорено 6 Септември, 2006 ЧРД и от мен, всичко най-хубаво и много безаварийни километри с Хондите И едно рексче за Хондичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #8 Отговорено 6 Септември, 2006 Ами здраве и ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 6 Септември, 2006 честитка и от мене, живи,здрави и много щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #10 Отговорено 6 Септември, 2006 честито живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #11 Отговорено 6 Септември, 2006 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави и щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #12 Отговорено 7 Септември, 2006 И едно рексче за Хондичка Чул те Господ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL #13 Отговорено 8 Септември, 2006 мерси много само пари забравихте да ни пожелаете)))троганата съм ина4епоздрави на вси4ки от дале4на Америка6е се 4ерпим като се върна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #14 Отговорено 9 Септември, 2006 Ч.Р.Д.Много безавариини километри,и каквото си пожелаете да се сбъдва,и от здраве да не се отървете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове