Jump to content
Guest PZtuning

Предложение за ново място

Recommended Posts

Guest PZtuning

колеги,пуснаха ми оферта да се събираме в Студентски град,имало някакво ново заведение-РОСИЦА.било евтино и готино,а имало и кухня.имало и достатъчно място за около 15 коли(минимум).не съм ходил,но там работят мои познати и казаха че става,а и можем да си правим резервета.ако искате-не пречи да го тестваме.дайте мнения. а,намирало се някъде зад поликлиниката.аз лично ще мина да го видя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз както и преди, когато направих предложението за тея сбирки (малко селф реклама така да се каже :cool:) предлагам ЕКО на бул. БългарияЩом могат да се събират по 20-30 BMW-та, значи можем и ние.Мястото е супер централно и като цяло си е хубаво.Моля дайте предложения и да се пусне пак анкета.Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Аз както и преди, когато направих предложението за тея сбирки (малко селф реклама така да се каже :D) предлагам ЕКО на бул. БългарияЩом могат да се събират по 20-30 BMW-та, значи можем и ние.Мястото е супер централно и като цяло си е хубаво.Моля дайте предложения и да се пусне пак анкета.Мерси.

:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER
:lol:

Аз както и преди, когато направих предложението за тея сбирки (малко селф реклама така да се каже :D) предлагам ЕКО на бул. БългарияЩом могат да се събират по 20-30 BMW-та, значи можем и ние.Мястото е супер централно и като цяло си е хубаво.Моля дайте предложения и да се пусне пак анкета.Мерси.

:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз както и преди, когато направих предложението за тея сбирки (малко селф реклама така да се каже :lol:) предлагам ЕКО на бул. БългарияЩом могат да се събират по 20-30 BMW-та, значи можем и ние.Мястото е супер централно и като цяло си е хубаво.Моля дайте предложения и да се пусне пак анкета.Мерси.

:cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

а това за кои срещи става въпрос :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

и кво са дома ли 4е си седиме тая сряда :cool: ако искате дайте се сабереме на екото няколко пати и наместо да ремшим за ново място :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

Аз минах през екото...нито една хонда нямаше, за това пък колегите от Opel имаха среща. Така че май и там не става.Освен ако не изместим деня.В четврътрък -май са BMW :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз минах през екото...нито една хонда нямаше, за това пък колегите от Opel имаха среща. Така че май и там не става.Освен ако не изместим деня.В четврътрък -май са BMW ;)

Добре де ами по-нагоре на ОМВ-то какво ще кажете или на БИЛАТА,

даже можем и да напазаруваме едно хубаво :):):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

така като гледам седмични сбирки НЕМА да има направо и месечни да няма и тва е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ми дай някое смислено предложение вместо само да ревеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

а така трябва се заядеме иначе нищо не става аз направих предложение ама нали требва да се чете и по нагоре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

кой ден предлагаш? щото разбрахме че ЕКО в сряда не е подходящо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

ами в сряда раджолиците били се сабирали в четвартак са БМВ-тата тромави и за нас кво остава вторник или петак ама тва е само предложение бре "1 net" не сам казал че трябва там да сме задалжително дразна се че не се обраща никво внимание на темата никой не дава преложения :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

I taka sriada doide a sreshta mai njama da ima.Kvo pravime be kolegi.Sori za latinicata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Може на ДУНЕВ,При Омбре Също става,На ОМВ-Бояна също е Подходящо.Не проблема местото а желанието ми се струва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Петък нали е свободна бензиностанцията - може да е петък срещата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

незнам колеги ноидеята за Студенски град ми хареса може да се организира това мероприятие там кадето върти 280 често там се правят насвирвания има доста място :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

та са последно ние тука шопите ше си правиме ли седмични срещи или вече от-падат тотално предложения има ако искате дайте да пробваме на ЕКО-ТО да се разберем за някав одобен за нас ден и да не се засичаме с някои други форуми и вече кат се видиме на място да прецениме каде ше е най добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

айде вторник да баде тогава само да се каже някав час на кой кога ще му е одобно ко ше кажете за 20:00ч.???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

айде вторник да баде тогава само да се каже някав час на кой кога ще му е одобно ко ше кажете за 20:00ч.???

аиде народе ;) да пробваме :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

колеги,пуснаха ми оферта да се събираме в Студентски град,имало някакво ново заведение-РОСИЦА.било евтино и готино,а имало и кухня.имало и достатъчно място за около 15 коли(минимум).не съм ходил,но там работят мои познати и казаха че става,а и можем да си правим резервета.ако искате-не пречи да го тестваме.дайте мнения. а,намирало се някъде зад поликлиниката.аз лично ще мина да го видя.

ot varna:nama li sedali6te vav varna???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

ок за 20:00и дано повечко се съберем :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

на които му е домъчняло ,да заповяда :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Може и аз да дойда, но само да ми кажете по-точно към кой светофар е Еко-то, понеже не съм обърнал внимание - знам само ОМВ при Била?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

ot varna:nama li sedali6te vav varna???
И във Варна се срещаме, тази неделя може би ще се съберем :afro: Ама за това в нова тема ;) Да не пречем на организацията на Софийската среща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

Я дайте карта къде ще бъде сбирката да дойда

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Може и аз да дойда, но само да ми кажете по-точно към кой светофар е Еко-то, понеже не съм обърнал внимание - знам само ОМВ при Била?

по-надолу е. Текстилния техникум, 200м преди моста на НДК като се спускаш от бояна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз ще гледам да дойда...може и пеша :afro: хихи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Събрахте ли се? какво стана?мисля да изчакам още мъничко и ако се отвърди да лепна пак горе една Важна Заключена тема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

За събиране се събрахме...но по менение на присъстващите май мястото ще е там докато не намерим по-подходящо.SURR3A1 предложи някъде около новия хотел до MEИ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

посъбрахме се 7-8 човека ;) за сега ще е там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Около МЕИ е добре... само незнам до кога бачкат околните кафета. Иначе място там - БОЛ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Има възможност на новия блок на МЕИ на паркинга да се спира и в Сърцата да се запива ;)Сърцата си бачкат доста до късно...Коментирайте... това касае всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest churchil

Ми аз да кажа, че в "сърцата" хич не е лошо :D А и наистина има доста място...Пък и ми е близичко :PНадявам се, че до месец и аз ще се присъединя към срещите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...