Jump to content
Guest Dragi4

B18c Integra Gs-r

Recommended Posts

Guest Dragi4

Не мога да намеря инфо какви са заводските параметри за ускорение 0-100 на такава Интегра без LSDAko някой има инфото моля да пусне 1-2 линка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Не мога да намеря инфо какви са заводските параметри за ускорение 0-100 на такава Интегра без LSDAko някой има инфото моля да пусне 1-2 линка :D

Ето ти малко информация за GSR-a. Понеже за малко не си купих такава (но няма да и се размине в следващите няколко месеца да се надявам) доста съм търсил из нета. Информация за Acura Integra GSR - 1998. Пък особено като и се сложи глава от B18C5(Type-R) става направо невероятна. :cool: Нямам вече търпение да се сдобия с такава но още малко търпение.Надявам се че съм ти помогнал. Поздрави. Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мерси мой,не би ли трябвало да е 180 кс?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Ами това е което аз знам:1.8L 140 bhp I4 (RS/LS/GS)1.8L 170 bhp I4 (GS-R)1.8L 195 bhp I4 (Type-R)Ей тука можеш да видиш малко повече за повечето генерации Акура:ACURAАко забеляза на предната страница дето бях ти дал пише 170bhp. Мисля че bhp = whp, т.е. със всички загуби, докато hp = мощноста при flywheel-a (сори за термините ама повечето ги знам със английските им думи). Ето тука на същия сайт има подробна информация за повечето видове hp:HorsepowerНа един сайт за продажба на двигатели го видях 178hp, но предполагам че това е при flywheel-a. А иначе ако те интересува колко вървят двигателите тука мисля че нещо такова за двигател на 20-50 хиляди мили:B18C - 2000 - 2500 долараB18C5 - 4500 - 5000 долараЦените горе включват всичко около двигателя, т.е. купуваш го и го сменяш без да ти е необходимо да търсиш нищо друго.

Редактирано от lz2lps

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4
https://www.tigerjapanese.com/index.php?cPath=42Тези правят доставка до БГ(поне така ми отговориха)Не мога да схвана, има 2 варианта ОБД1 и ОБД2 и при двата дават 180кс.В офертата за цяла предница пи6ат 4е колата е Right- Hand drive можеби от там идва и разликата,та както и да еза този вариант(180кс) има6 ли инфо :cool: Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...