Jump to content
Guest ivailobaltov

Моля помогнете,ако можете

Recommended Posts

Guest ivailobaltov

Здравейте от 3-4дена съм горд собственик на В16А1.Изникна ми следният проблем,както си карам ми светва лампата на компа и като загася и запаля загасва за 10-15мин. и пак светва.Какво може да се направи да се отстрани проблема? Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Здравейте от 3-4дена съм горд собственик на В16А1.Изникна ми следният проблем,както си карам ми светва лампата на компа и като загася и запаля загасва за 10-15мин. и пак светва.Какво може да се направи да се отстрани проблема? Мерси предварително.

Добре дошълНа таблото ли викаш компа ;) Виж си компютъра под стелката явно има някакъв проблем :D виж колко мигания прави.ПП: Постни някоя снимка да видим новата ти придобивка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov

Мерси.Под коя стелка?А снимки ще кача до ден два.

Редактирано от ivailobaltov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov

добре ще я видя,а къде мога да прочета колко светкания за какво са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Трябва да се даде една букса на късо,за да влезе компютъра в диагностичен режим и като дадеш контакт мига лампата на таблото с дълъг и къс сигнал.Дългия означава -10,а късия -1 .Според Кода за грешка се определя проблема които имаш.Незнам обаче при теб каде стои точно буксата която се дава на късо.Някой който кара такава кола ще каже.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

А някои знаели на сивик ма8 (анггличнака),къде се намира тая букса и въобще имали такава?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov

А някой може ли да ми препоръча сервиз в София където да ми погледнат колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

иди при Ombre!!! Адреса 6те намери6 в раздел сервизи и магазини май бе6е!!!!!!!!!!!!!0889 534 686 Омбре

Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivailobaltov

иди при Ombre!!! Адреса 6те намери6 в раздел сервизи и магазини май бе6е!!!!!!!!!!!!!0889 534 686 Омбре

Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...