Jump to content
Guest ShEfA

Мъжете ревнуват ли жените от колите им?

Recommended Posts

Guest ShEfA

Тъй като в една тема се разгурна този въпрос, та реших да го продължа тук. Аз смятам, че няма такова чудо - мъж да ревнува жена си от колата й, защото просто жените не са толкова "болни мозъци" като мъжете. 1net ми се противопостави и очаквам от него да се аргументира. Също така ще го помоля ако е възможно да прехвърли офтопик мненията от онази тема в тази, за да се знае за какво става дума, а и за да не не уцапана темичката на колежката. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

аз лично ревнувам колата от жена ми , а не обратното :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Това ме засегна - недей!.....

Не зная дали съм и ме определят като луда по колата ми

зная че хонда е повече от влюбване за мен от точно 11г

и няма мъж който да съм возила да не е казал - Ниа паркирай и да слезем за да поговорим за наши

неща - не за колата ти

наистина си в грешка с твърдението си - не бе много премислен пост-а ти по мое мнение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

търся си любовница :D искаш ли да излезем някой път ;) ... а от компютърни игри да се интересуваш ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia
:D говорих на ShEfAгрешката е моя - изв. - но като разгледах профила му май и на него не трябваше да му скачам - как ще разбере той една жена и пристрастията и с начало отпреди 11г - бил е на 5а факта че още хаха "харесвам" хонда е ясени за твоя любовница някак не ставам - подсъден си за мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

и за твоя любовница някак не ставам - подсъден си за мен

уважавам любовта ти към хонда , а това че си малко старичка не значи че си за изхвърляне ;) само да не чете мъжът ти ;) все-пак прати ми едно ЛС ако се решиш :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Абе вие жени нямате ли си... ах, големи мъже... засрамете се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7039&st=15Их... Госпожо извинете ме, че юношеската ми натура явно има още за шлайфане. Ето нА, че се намери някоя жена влюбена в Хонда по сериозен дългогодишен начин. Темата ми беше с цел да намеря такава, и да видя дали съществува и да разбера от съклубърите дали те познават такъв случай... Не съм искал по никакъв начин да Ви засягам.Един човек от форума наблегна на годините ми веднъж, а сега и една жена... работата не е на добре, явно да си най-младия във форума е грях и трябва да го напусна ли не знам... Ако 1net прецени, нека удари ключа.Извинявам се за необмисления пост. :D;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Аз лично скоро исках да си купувам моторетка,
обаче жена ми твърдо каза "не" и ми вика:

"- Аз досега съм си на второ място на трето няма да отида"

и се отказах че да няма после :D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Някой ма сбъркаха сайтовете за запознанства :cool: Шегичка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Някой ма сбъркаха сайтовете за запознанства :D Шегичка :cool:

де ще си намериш жена дето се интересува от хонда в сайт за запознанства :lol: тука трябва да се опитва ,не там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Хм,интересна тема,но постовете ми се виждат фалшивички.Тези в темата-майка май са по искрени.Вярно,че всеки си обича колата,но да не забравяме,че това е само една вещ.Тя винаги може да бъде открадната,блъсната,разбита,запалена и т.н.,тогава кво ще мрем ли.Съгласен съм единствено,че избора на японска кола,по точно на Хонда е наистина не само практичен.Другите две коли,които карам са с 10години по нови от хондата ми,но не ме кефят.Доставя ми невероятно удоволствие да си карам хондата,но вманиачаването ми се вижда прекалено. Не искам да засегна никой и не е необходимо да обръщате внимание и да се съобразявате с мнението ми.оставам с най добри намерения към всички. P.S. Все пак темата е интересна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Хм,интересна тема,но постовете ми се виждат фалшивички.Тези в темата-майка май са по искрени.Вярно,че всеки си обича колата,но да не забравяме,че това е само една вещ.Тя винаги може да бъде открадната,блъсната,разбита,запалена и т.н.,тогава кво ще мрем ли.Съгласен съм единствено,че избора на японска кола,по точно на Хонда е наистина не само практичен.Другите две коли,които карам са с 10години по нови от хондата ми,но не ме кефят.Доставя ми невероятно удоволствие да си карам хондата,но вманиачаването ми се вижда прекалено. Не искам да засегна никой и не е необходимо да обръщате внимание и да се съобразявате с мнението ми.оставам с най добри намерения към всички. P.S. Все пак темата е интересна.

има хора ихора .аз също съм болен на тема хондата ми.а това че може да и се случи нещо си прав но нека да не гледаме по този начин на нещата и жената може да и се случат много неща дори и да избяга от теб :D това любимата ти хонда поне няма да направи :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

и жената може да и се случат много неща дори и да избяга от теб това любимата ти хонда поне няма да направи

:cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

а моя пък мироглед е ,че вещите са таиква защото трябва да служат , а мойта хонда ми служи много добре и много вярно ... нооо има ги сякви ..дори и такива като мен :) със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Тиа жени много ревнуват от колата и пречат на истинския мъж не му трябва приятелка защото е жиивааа загуба на време а в някой случай и на пари. Та извода е че двете неща си пречат но нищо не пречи кой както мове да ги съчетава :D Сентенцията на живота е че човек трябва да намери баланса м/у работа задължения и удоволствия.Да жените много ревнуват мъжете от играчките им(това съм го установил след многобройни клинични и лабораторни тестове както и изпитания в реални ситуации) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2

Незнам дали моя приятел ме ревнува от колата ми, но забелязвам че започва да се "влюбва" в нея. Даже вече го убедих да си вземе хонда, по-скоро той сам се убеди че иска хонда :shock::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...