Jump to content
Добри

Навигация и музика в едно за cr-v 1

Recommended Posts

Здравейте хондаджии,И аз от две седмици съм горд собственик на cr-v 1 -1999 г. Както знаете автомобилите, които идват от САЩ или Англия са с доста повече екстри от предлаганите в България екземпляри. В тази връзка се опитвам да си изясня дали инсталацията на cr-v 1 -1999 г.е предвидена за закачване на екстри, като тези на които ги има в някои от моделите в Англия например или не е. Успях да намеря от една англичанка централна конзола с голям дисплей (оригинален на Хонда - 1998г.) с навигация и музика с дистанционно отстани. Та въпросът ми е дали някой е правил това упражнение да сменя тази конзола с по съвмременна и дали го позволява инсталацията без допълнителни запоявания, намеси и др. Изобщо заслужава ли си това упражнение. Разликата която забелязах в копчето на климатика за топло и студено е, че има изписани градуси, което ще рече, че е климатроник. Много ме блазни идеята да ъпгрейдвам джипката, но същевремнно не ми се иска да откривам топлата вода.:D Ще съм много благодарен за някаква информация по въпроса. Благодаря Ви предварително. Ако все пак предприема въпросната смяна ще пиша подробности, подкрепени със снимков материал. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,можеш ли да пуснеш снимки на това, което си намерил да слагаш, снимай и от към куплунзите и ще ти кажа дали ще стане без допълнителни интервенции. Аз скоро свалях цялото табло на моята.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това би следвало да представлява навигацията, за която говориш.

Функцията на тази система включват GPS, жиро сензор за отчитане на наклона на автомобила спрямо пътя, FM радио и CD възпроизвеждане.

Според мен освен панела-конзолата към нея би трябвало да има и GPS антена, както и въпросния жиро сензор/и, коиото най вероятно са били вградени в предишния автомобил.

По отношение на автоматичните функции на климатика и там би следвало да има поне някакви температурни датчици, които също са в предишното ЦР-В, а сигурно и други джунджурии.

Мнението ми е, че с тази конзола автомобила може да изглежда оригинално, но няма да е функционално. От всичко това най-много да използваш радиото и CD-то.

По-практично ми се струва да си инсталираш един 2DIN или 1DIN от мултимедиините предложения на пазара.Те са универсални и многофункционални.

Например нещо подобно My link или подобно My link

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...