Jump to content
Guest VTEC Inside

Имам си нов Прелюд ;)

Recommended Posts

Guest lookcho

айде и на теб честито :D и нали знаеш ... за многото ... километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

браво пич,удар в десетката.....и от Пловдив си го измъкнал,а? На сбирката с него ли си бил? Ае за много мили!!!!!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

честито братле ;) много километри и с тоя ;):D а червения какво го направи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Дълго време плакнех око по него в Мобилето,радвам се че е попаднал в добри ръце.Честито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ейй, щеше да се обаждаш в неделя,а? :D честито,много е добър!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sobi3sk1

честитукта! :D добро попадение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Супер машина да си я караш със здраве и без ядове

П.С. Много им се кефа на старите прелюди какви са широки отзад и ръбави, unique :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

аз имах честа да го видя на живо и да му се порадвам .още веднъж честито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Дава кеф колицата...и аз бая я оглеждах в мобилето ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

аз имах честа да го видя на живо и да му се порадвам .още веднъж честито

аз е видях преди теб :D честито

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle

Честито и много безаварийни километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Честито и от мен.аз поне от собствен опит знам че колата си заслужава.е,има много излишни неща под капака по мое виждане ама да си я караш със здраве.по-натам ако решиш да преправяш нещо по нея се обади ако имаш нужда.загледах я отпред и отзад как й идват луфтовете-впечатлен съм.или не е блъскана или я е ремонтирал някой много търпелив човек.ще я качваш ли на Дино?мойта показа 126 коня на колелата в Проспиид в края на 2004-та.и всъщност B20A...колко е?мойта беше В20А9

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Честита да ти е много безаварийни км и много да те радва ;):D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Много е красива пич!Завиждам ти чистосърдечно... :D Много готини мигове с нея ти желая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside
Благодаря на всички ви :D

честито братле :D много километри и с тоя :P:P а червения какво го направи

Червения е в болница, за сърдечна трансплантация понеже сърцето му спря ;) Ноооо благодарение на Бенджи му намерих блок и скоро ще е на крака (всъщност може да не бързам като има друга) :P

ейй, щеше да се обаждаш в неделя,а? ;) честито,много е добър!!!;)

Съжалявам майна, но нещата не се развиха както ги бях замислил. Не дойдох в неделя въпреки, че исках да ви дойда на срещичката и да се запозная с още малко фенове. Дойдох в понеделник и с тея нотариуса стана късно и трябваше да бягам към Ямбол за блока ;) Надявам се скоро да имам път натам пак!

Честито и от мен.аз поне от собствен опит знам че колата си заслужава.е,има много излишни неща под капака по мое виждане ама да си я караш със здраве.по-натам ако решиш да преправяш нещо по нея се обади ако имаш нужда.загледах я отпред и отзад как й идват луфтовете-впечатлен съм.или не е блъскана или я е ремонтирал някой много търпелив човек.ще я качваш ли на Дино?мойта показа 126 коня на колелата в Проспиид в края на 2004-та.и всъщност B20A...колко е?мойта беше В20А9

Хехе и мойта е същия мотор ;) Струва ми се ще имаме общи теми. Аз петък или събота пътувам към София за около месец и може да се видим на по ;)Специални благодарности на doggy за компанията по дългия път хаха и не само разбира се(и за компетентното мнение), на ZnipeR за техническия преглед ;) и на benji_crx от града на Рексовете ;) благодарение, на който имам блок за 2та генерация :D Хубава разходка стана! Можеше и с повече съклубари да се запозная, но друг път :D Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Честито и от мен,страшна машинка си взел.Аз имам В20А4.Да си я караш със кеф.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Хехе и мойта е същия мотор Струва ми се ще имаме общи теми

mi az prikliuchih s B20A9-kata weche ,no sam gore-dolu zapoznat.0889601489 Ivo-towa mi e telefona.kato doidesh ako iskash se obadi.sajaliawam za latinicata ama tuka e taka:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Хехе и мойта е същия мотор Струва ми се ще имаме общи теми

mi az prikliuchih s B20A9-kata weche ,no sam gore-dolu zapoznat.0889601489 Ivo-towa mi e telefona.kato doidesh ako iskash se obadi.sajaliawam za latinicata ama tuka e taka:(
Все пак ще има какво да разкажеш :D И да споделиш впечатления. Ще се обадя обезателно :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

честито и от мен и много безавариини киометри :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Честита да ти е много безаварийни :cool::D:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

супер е колицата, честита и безаварийно да си я караш, с кеф!много ме кефи този прелюд, супер изчистени форми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

браво -хубава колица -аз с удоволствие бих я карал-безаварийни километри много и кеф през цялото време :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest badco73

moje li da mi kajete kade se sabirat varnencismenih civic-a s preliud i iskam se isfukam.golqma bega4ka 2.3 16 163hp.golqm lastik prai.sajalqvam za latinicata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

moje li da mi kajete kade se sabirat varnencismenih civic-a s preliud i iskam se isfukam.golqma bega4ka 2.3 16 163hp.golqm lastik prai.sajalqvam za latinicata

Ами ако искаш може да се видим някоя вечер да се изфукаш :rolleyes: Примерно на Лучано довечера или някоя друга вечер. 0878/125634 Митко или може и тук да се разберем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

Благодаря на всички ви :rolleyes:

честито братле ;) много километри и с тоя ;):rolleyes: а червения какво го направи

Червения е в болница, за сърдечна трансплантация понеже сърцето му спря ;) Ноооо благодарение на Бенджи му намерих блок и скоро ще е на крака (всъщност може да не бързам като има друга) ;)

ейй, щеше да се обаждаш в неделя,а? ;) честито,много е добър!!!;)

Съжалявам майна, но нещата не се развиха както ги бях замислил. Не дойдох в неделя въпреки, че исках да ви дойда на срещичката и да се запозная с още малко фенове. Дойдох в понеделник и с тея нотариуса стана късно и трябваше да бягам към Ямбол за блока ;) Надявам се скоро да имам път натам пак!

Хехе и мойта е същия мотор :rolleyes: Струва ми се ще имаме общи теми. Аз петък или събота пътувам към София за около месец и може да се видим на по :rolleyes:Специални благодарности на doggy за компанията по дългия път хаха и не само разбира се(и за компетентното мнение), на ZnipeR за техническия преглед :rolleyes: и на benji_crx от града на Рексовете ;) благодарение, на който имам блок за 2та генерация ;) Хубава разходка стана! Можеше и с повече съклубари да се запозная, но друг път ;)
хехе димо пак заповядай ама да не ходим всеки ден да купуваме прелюди щото ще пренаселим Варна бе!!!стига толкова,а червената птица ще я реанимираме няма страшно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

честито и от мен безаварийно много е красива тази колица. невероятна е...със здраве да си я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam
:) честито и от мен и само хубави моменти с нея

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest komsho

Честито, пич! Пожелавам ти много приятни мигове - особено на задната седалка :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Честито, пич! Пожелавам ти много приятни мигове - особено на задната седалка :cool:

На задната седалка е тясно! Но виж отпред е широчко, особено ако отвориш шибидаха ако се сещаш какво имам предвид :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest komsho

Честито, пич! Пожелавам ти много приятни мигове - особено на задната седалка :hondarulez:

На задната седалка е тясно! Но виж отпред е широчко, особено ако отвориш шибидаха ако се сещаш какво имам предвид :cool:
предпочитам отзад, може и на предната седалка ;) а най-яко е в движение, ако се сещаш какво имам предвид ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...