Jump to content
Guest elf

Горд нов собственик :)

Recommended Posts

Guest elf
:thumbs1: Единственото което искам да споделя е, че днес най-накрая се сбъдна и моята мечта да стана горд притежател на Honda Civic. Можете само да се радвате и вие за мен. Аз за момента мога да кажа само че съм лудо влюбена :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
:rolleyes: Не само се радваме ами и ти пожелаваме безброй щастливи и безаварийни мигове с любимата играчка :thumbs1: WELLCOME П.С. И снимки искаме даже :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

да ти е честита и никога да не те кара да и се сърдиш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

:rolleyes: Не само се радваме ами и ти пожелаваме безброй щастливи и безаварийни мигове с любимата играчка :thumbs1: WELLCOME П.С. И снимки искаме даже :P

Честитоооо и много щастливи мигове с новата красавица. :bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз за момента мога да кажа само че съм лудо влюбена

...и аз така цели 2 години....Публикувано изображение

Честито !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

честито на колегата(колежката) ELF безброй без проблемни километри и само радост да ти носи. :rolleyes: рейсаре и ти ли си влюбенА??? :thumbs1::bye::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

4eстито и от мен и да реже6 баварките по светофарите в Сф!!!:rolleyes::thumbs1::bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Честита нова придобивка :P много безаварийни км и много готини моменти с нея :P ПП:Elf чакам утре да ми се похвалиш с нея.:bye:;) още малко и ще правиме хонда сбирки на Soly-паркинга :thumbs1::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Честитоооо!!!!!!! :rolleyes: Само внимавай с гаджето, че нещо мноо ревнуват( поне при мен де) :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Честито и от мен. 1 000 000 000 000 безаварийни мили :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

:thumbs1: Единственото което искам да споделя е........Аз за момента мога да кажа само......

Ей ма много потайно го даваш :P хайде кажи ни още :bye: А колкото до ревността: ми за някои от нас хондата си ни е официалната любовница/любовник.... някои ни разбират, някои - не :rolleyes: краста, любов, обсебване, наричай го както искаш, но това сме ние ;) Много радости и страхотни преживявания с любимата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Тази кола ти отива,подходящ избор БРАВО и много безаварйнини км.Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest elf

Много благодаря на всички за пожеланията ;)

честито на колегата(колежката) ELF безброй без проблемни километри и само радост да ти носи. :thumbs1: рейсаре и ти ли си влюбенА??? :bye::P;)

Като за начало съм колежка :P което май не е много често срещано явление в форума

Честитоооо!!!!!!! :rolleyes: Само внимавай с гаджето, че нещо мноо ревнуват( поне при мен де) ;)

Винаги ми е било интересно - мъжете ревнуват ли жените от колите им?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Не, просто е невъзможно.. аз не съм срещал такъв случай тъй като една жена не може да се влюби до уши в една кола, е може за някакво отрицателно време. Но никога не се прекарват безсънни нощи по проектирането на новия интериор, екстериор, ровене по ebay за стопове, фарове, колектори.. тъй че е невъзможно, но обратното е в 90% от случаите... просто сестра ми издивяваше по време на swap-а на един съфорумец, тъй като от работа директно на паркинга, от паркинга в леглото и така няколко седмици...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Честито!!! със здраве да си я кара6 :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Не, просто е невъзможно.. аз не съм срещал такъв случай тъй като една жена не може да се влюби до уши в една кола, е може за някакво отрицателно време. Но никога не се прекарват безсънни нощи по проектирането на новия интериор, екстериор, ровене по ebay за стопове, фарове, колектори.. тъй че е невъзможно, но обратното е в 90% от случаите... просто сестра ми издивяваше по време на swap-а на един съфорумец, тъй като от работа директно на паркинга, от паркинга в леглото и така няколко седмици...
Колегата е прав, мен едва ме изтрайват в момента, щото съм решил да я сменям (колата де)- също лош вариант за гаджето, щото това е съпроводено с не по-малко ровене по сайтове, говорене за "новата" и с какво е по-добра от старата :rolleyes: . За мъжете ти ще кажеш като мине малко време дали ревнуват, аз ревнувам само ако жената кара голф... Редактирано от Civic*6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ох колко си в грешкаааа :rolleyes: има, има, не сме само мъже болните мозъци :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest elf

ох колко си в грешкаааа :D има, има, не сме само мъже болните мозъци ;)
То май си стана нова тема за размисъл: "Мъжете ревнуват ли жените от колите им или обратното е по често срещано явление? "

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

ох колко си в грешкаааа :D има, има, не сме само мъже болните мозъци ;)
То май си стана нова тема за размисъл: "Мъжете ревнуват ли жените от колите им или обратното е по често срещано явление? "
Мъжа според мен не би ревнувал от колата на гаджето си, а от другите с такива коли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Измъкна играчката на d15b2 да ти е честита
и умната с хубавицата ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...