Jump to content
Guest DrOxBoLi

Предложение за тема

Recommended Posts

Guest DrOxBoLi

Здравейте пичове,абе от известно време наблюдавам, че се отварят доста теми в които назрява под някакъв предтекст конфликт. А ако не е нова тема, все се намира някой който да отакова дадена тема. Доста хора не доволстват. Аз лично съм го правил също. Тъпото е че такава тема вече е прецакана и се налага затварянето и ;) Това на никой не му харесва ... още повече на Вас господа от УС ;) Надали затваряте някоя тема с кеф ;)Предложението ми е да се отвори една тема "Говорилня" или както искате я наречете в която хората ще могат на воля да си пишат глупостите които имат да си кажат и ги мързи да използват ЛС. Ще си въртят сами интригите и попълват статистиката с мненията си :P По този начин в останалите теми ще могат да се спазват строгите правила които би трябвало да властват във този форум за да бъде приятен за нашето и на гостите ни око.Е друг въпрос е че тази тема би трябвало да се чете само от регистрирани потребители с цел да не се петним повече пред интернет обществото, но това е само бегла мисъл. Съзнавам какъв труд се иска да бъде ограничена една единственна тема.Еми това е.П.С. Не е ли време вече да се видят истинските фенове чрез "членски внос" и т.н. както имаше идея преди време.Не може 5 или повече човека да търпят и чистят простотията на нас 2000 или колкото там сме активните потребители на този сайт безплатно ей така заради синьо-зелените очи на някой от нас .... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

П.С. Не е ли време вече да се видят истинските фенове чрез "членски внос" и т.н. както имаше идея преди време.Не може 5 или повече човека да търпят и чистят простотията на нас 2000 или колкото там сме активните потребители на този сайт безплатно ей така заради синьо-зелените очи на някой от нас ....Колега ,напълно си прав и аз подкрепям предложението ти за членски внос!То така трябва да бъде :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

е то ние хубаво си го подкрепяме ама дайте да задвижим въпроса не само да се пише какво е хубаво да се направи ами да се фанем и да го направим иначе секи би подкрепил идеята според мен щото то верно форума ща стане некъв блуткоч а никой не иска подобно нещо,както секи си чеша езика,а то не е един и двама

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Абе тук във виртуалното пространство всеки подкрепя, а като се събереме по националните срещи се започват едни сметки........кой щял да си напълни гушата, къде щели да отиват кинтите......вече взе да ми се струва "загубена кауза", иначе идеята бе много добра и стара колкото клуба, а за Пловдив специално бях уговорил и подготвил доста привилегии и отстъпки от порядъка на 20% в магазини за авточасти и автомивка за членове на клуба, представили се с ежегодно заверени клубни карти!!! Еееех мечтиии :P:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Абе тук във виртуалното пространство всеки подкрепя, а като се събереме по националните срещи се започват едни сметки........кой щял да си напълни гушата, къде щели да отиват кинтите......

Ми аз ей за това казах: Не е ли време вече да се видят истинските фенове чрез "членски внос" и т.н. както имаше идея преди време.

Съжалявам ... ще направя малка поправка - Истинските членове.

Не е редно шепа хора да си отнемат доста голяма част от свободното време без възнаграждение за да ни е добре на нас нали?

Всеки от нас работейки взима пари за свършената работа. Защо при тях да е различно. Съгласен съм ... ще кажете - Ами има доста хора без коли ... за какво им е да плащат за цялата тази екстра ... форуми много. Ами добре не им трябва - не плащат - няма отстъпки - ограничен достъп и такива работи. Съжалявам изпуснах националната среща, но и не мисля че щях да кажа кой ще си напълни хушата. НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ПОДИГРАВАМЕ С ТРУДА НА ХОРАТА. Наистина има го момента, че всички се стремим да ни е "уютно" в този форум, но и времето си е пари, особенно свободното такова.

Въпреки че поради стечение на обстоятелствата продадох любимата Хонда - скоро пак ще имам. Тогава ще ми е 10 пъти по приятно да го има този форум в целия си блясък .... не че сега не ми е приятно занимание ... Не знам какво повече да кажа. Ако трябва анкета пуснете - знам ли?!?

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Не знам какво повече да кажа. Ако трябва анкета пуснете - знам ли?!?за анкетата не вярвам че ще се получи нещо защото когато бяхме на Юндола през 2004г когато се заговори за това половината хора се изплашиха и напуснаха залата а се говорише за символични суми които не знам кого биха саборили .но все пак може да се опита :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

мисля че от тогава са минали 2 години и сигурно около 1К души е нарастнал форума и съответно клуба ... не знам кои сте били там и кой се е изплашил ,но според мен не става дума за 200лж годишно , нормално се почва със символична сума и символични услуги насреща ! ... т.е. 5лв годишно и поддръжка на форума (което никак не е символично ) пък нека всеки новорегистриран да има право да бърка и пише два месеца безплатно колкото да се зариби и да види дали му е от полза или само си губи времето...аз лично давам 5-те лева на първия който ми каже аз ги събирам :rolleyes: , а може и за още 2-ма да платя ... а после ако искате вдигнете мизата догодина като прецените че не стигат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Според мен е редно отговорниците да предценят колко да е чл.внос,за година и да се реши въпроса :rolleyes: Нема какво да се умува,то е ясно,че безплатен обяд няма и така е редно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Старата песен на нов глас :D:lol: И аз като майната си мисля , че каузата е загубена вече !!! надявам се да греша , но като че ли само на Виктор и Емо им пука за форума / страницата и клуба !!! Като никой не може да поеме тежеста да седне да се говори , с мълчание нищо няма да се реши или направи :DЩе ви накарам да се замислите , на колко провели се срещи всеки месец и всяка национална е повдигната въпроса за членски внос и т.н. ??? С Антон / Майната силно си говорихме миналата година , мислихме , той отстъпки и със софиянци се срещнахме дори и изведнъж гробна тишина!!! Има и нещо друго , че никой от УС не смее да предприеме нещо , защото не се знае как ще реагират останалите и кво ще стане с него :cool: Абе пак същата работа , хубаво си го казах в началото , кво пак се запалих :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Добре и какво предлагаш - да си оставим статуквото такова каквото си е! Добре след като никой от тях не поема инициативата да го обяви някой друг който е със същия респект, да го направи да речем ти или Бенджи или Майната или Мачо или.....все едно просто трябва някой с Респект пред останалите верно, е че е най-добре да е някой от Аднимите. Или пък може да пуснем анкета, ако трябве и две и повече но на сериозно(защото мисля че в този форум пишат достатъчно сериозни мъже, а пък и жени) да видим дали са съгласни с предложението и да се представи крайния резултат на въпросните хора и ако нестава по мирен начин(да се съгласят) ще обърни другия край :D:cool: Но за целта трябва анкетата да е от първо споменатите от мен хора за да има наистина някаква стойност и ефект!Надявам, се че съм успял да го напиша така, че да бъда разбран!Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...