penchev 11 2 #1 Публикувано 6 Януари, 2012 Здравейте.Започнах и аз филма със смяната на мотора.свърших лесното набавих си всичко необходимо за swap.От механичната страна нямам проблем със смяната но от ел инсталацията ми е много сложно.имам цялата инсталация на б 16 нужна ли е смяната на инсталацията или мога да пренаредя старата по някакв начин?ще съм много благодарен за всякакво инфо по въпроса.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 6 Януари, 2012 Не съм най-големият разбирач, но си мисля, че ще е по-лесно да преправиш твоята инсталация, като смениш и презапоиш буксите с тези от рексовата, която имаш. Ето ти информация Със скоростите какво ще правиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penchev 11 2 #3 Отговорено 6 Януари, 2012 БЛАГОДАРЯ за бързия отговор.Утре и в неделя ще вкараваме B16 в коша на купето и ще видим какво ще измислим четох в една от темите че рамото е малко по дълго ще го преправим надявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 6 Януари, 2012 Аз те питам, щото B16A1 е двигател от 4 ген сивик или 2 ген CRX, които са с кабелна кутия, а твоето купе е с т.нар. хидро кутия. Купил ли си си готов kit за минаване от едното към другото, или ще импровизираш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penchev 11 2 #5 Отговорено 11 Януари, 2012 Стигнах до съществената част двигателя е на мястото си,кутията също. Остана само тампона отзад да дойде от ebay и започват мъките с инсталацията.Оказа се че инсталацията която ми е дал продавача е от англичанка 1.8 вти и не мога да я ползваммога ли да ползвам компа от англичанката серийния номер му е 37820-P9K-E11 затова ще трябва да преправям моята всякакви подробни съвети ще са ми от полза може и на лични. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penchev 11 2 #6 Отговорено 15 Януари, 2012 мога ли със p28 ецу да задвижа b16 мотор компа доколкото мога да вярвам на google е с чип сериния му номер е 37820-P28G02 има надпис denshigiken Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penchev 11 2 #7 Отговорено 19 Януари, 2012 стигнахме до инсталацията вече чакам само преходника обд2-обд1 да дойде от сащ всичко е навързано само компа и се молия да запали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #8 Отговорено 19 Януари, 2012 Колега и на мен ми предстои подобна трансплантация. Интересува ме как оправи ел инсталацията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
penchev 11 2 #9 Отговорено 20 Януари, 2012 Oще не съм я завършил но наглася ли всичко да работи ще опиша подробно. На мен повечето букси ми пасват на b16 мотора само 2 сам удължил едната е на ламбасондата чакам да ми дойде преходника за компа и ще пробвам да паля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове