Jump to content
Guest BaT^SmoukofF

Загрява при полет

Recommended Posts

Guest BaT^SmoukofF

Драги хондаджии,малко help plz...При високи скорости (около 200) и високи обороти (кам 5000 ) поддържани известно време,стрелката за температурата драстично клони към +безкрайност...като качи градусите я пускам малко по инерция или намалям обороти и респективно скорост,след което се успокоява и закотвя по средата...но веднъж загряла ли е не ми позволява да кача над 180 без да навлезе в червената зона на термометъра...кажете някаква диагноза plz...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Провери дали ти бълбука в казан4ето за раз6ирение. Ако бълбука зна4и си за гарнитура на главата.При мен го има6е същия проблем и като пусне6 парното вътре в купето температурана леко пада.Аз го ре6их като пригодих алуминиев радиатор от лада. Той е с доста по-голяма площ и охлажда по-добре. Но ако има6 климатик по-голям радиатор не може да сложи6. Пък и моя радиатор тече6е.А и о6те не6то има и вероятност ако охладителната система не е под налягане (капа4ката на радиатора не е в ред) да го има този проблем. Мисля 4е трябва налягането да е около 1атм. но незнам как 6те го провери6.Аз ли4но сега нямам никакви проблеми.

Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Радиатор-вънканшно продухване.

Редактирано от Zenko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

и при мен беше така ама бяха изгорели ламелите на радиатора сега сложих от лада и е ОК :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

A друг вариянт на твоя проблем може да е и водната помпа ноо тогава би трябвало да загрява и на място на обороти и като я изфорсираш да пада температурата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

А като е на място(празен ход) не е ли нормално да достига горната граница и да вкл. вентилатора?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest go6i11
:rolleyes: аз имах такъв проблем смених капачката, промих системата и измих радиатора от външната му страна сега всичко е ок при зверсо каране стрелката не мърда от средата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

:rolleyes: аз имах такъв проблем смених капачката, промих системата и измих радиатора от външната му страна сега всичко е ок при зверсо каране стрелката не мърда от средата

Сори, ама откъде може да се купи капачка и колко пари е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Хора и при мен е абсолютно същото.Ако си карам нормално нямам проблеми.Но ако реша да я изрежа няколко пъти по светофарите или да покарам в обороти стига до 3/4 стрелката. Извън града ако покарам с по-висока скорост пак почва да вдига температура. И като намаля и пусна парното да духа топло и се оправя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BaT^SmoukofF

като духа топло се оправя наистина само че при 40 градуса навън и 80-100 от парното ми се разтапят очните ябълки ... и круши

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Дали и на рекса ще стане радиатор от лада?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Виждал съм ЕГ3-ка с радиатор от лада ! Нема никви грижи ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

За Рекса радиатор от Камаз че той повече коне и по-натоварен... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen
Сори, ама откъде може да се купи капачка и колко пари е?

капачка - 20лв

Редактирано от lud fen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...