genata 1 #1 Публикувано 2 Януари, 2012 Предстои ми ремонт на скоростна кутия/първичен вал/ и не знам какви лагери да търся!Дайте съвет за марка,магазини /в Пловдив/ номера на лагерите и майстор-ако знаете.Става въпрос за Сивик 1.5i LS VTEC-E 97г. D15Z8E114249VIN Code:SHHM3750WU014727Благодаря предварително, ако можете да ме ориентирате в обстановката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #2 Отговорено 2 Януари, 2012 Обстановката е, че лагерите на първичния вал бяха около 4бр, а трябва да се сменят всичките, за да ти се оправдае отварянето на кутията: Цените в каталозите на тия иглените са около 30-40лв за брой, а тоя сачмения (12) е доста по-скъп (към 150лв). В Бултрако може да те стреснат и с още по-високи цени, там вече е бизнес политика. Аз лично бих потърсил скоростна кутия втора ръка (както и вече направих), като по този начин цената можеш да я свалиш до 1/3 и повече от ремонта, който смяташ да правиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове