Jump to content
Guest xakera

помощ

Recommended Posts

Guest xakera

Здравейте колеги пак ще трябва да помагате!!! превартя ми единия болт на предната гума като ми го затягаха :D и сега незнам как да го развия защото преварта в шлиците, някой ако знае нещо да пише.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Здравейте колеги пак ще трябва да помагате!!! превартя ми единия болт на предната гума като ми го затягаха :P и сега незнам как да го развия защото преварта в шлиците, някой ако знае нещо да пише.

Възможно ли е да е излязал само от шлиците провери ли ако не е излязал малко шлайферче и нов ако само неговите канали са размазани ако и на основата са размазани вероятно се сещаш какво следва да се смени:D;) можеш и да го завариш ама ако се скъса или замаже резбата става доста сложноайде успех Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

то хубо шлайвче ама като не мога да махна джантата, немога да развия гайката защото преварта болта. не е излязал просто е превартял пробвах вече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Разпробий го с дрелка. Първо в по- малка бургия като удари6 център на болта. По натам по дръсти4но.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

Разпробий го с дрелка. Първо в по- малка бургия като удари6 център на болта. По натам по дръсти4но.

и аз смятам така да направя,обаче ще е голям зор сигурно поне така си мисля те не са ли стоманени болтовете :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Не смятам 4е 6те е кой знае колко проблемно. Не са 4ак толкова твърди.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

По принцип пи4 в сервиза кат се осера на някоя кола сам си 4истя (лайната)-така и трябвало да направят тия дето са ти стягали джантата :angry: .Но щом си решил сам да се оправяш-най добре го то4коваи с електрожена отвътре и го развии,щото ако прецакаш шпилката ще трябва да я сменяш.Аз карам без една шпилка отпред,щото новата неможе да мине покраи карето-дори и да го свалиш-при мен маи ще трябва избиване на главината а от там и нов лагер ,за туй го 4акам да ми засвири лагера пък тогава вси4ко на едно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest xakera

По принцип пи4 в сервиза кат се осера на някоя кола сам си 4истя (лайната)-така и трябвало да направят тия дето са ти стягали джантата :D .Но щом си решил сам да се оправяш-най добре го то4коваи с електрожена отвътре и го развии,щото ако прецакаш шпилката ще трябва да я сменяш.Аз карам без една шпилка отпред,щото новата неможе да мине покраи карето-дори и да го свалиш-при мен маи ще трябва избиване на главината а от там и нов лагер ,за туй го 4акам да ми засвири лагера пък тогава вси4ко на едно :D

нямам им доверие на тез кавали затова сам го направих за един час работа!!! значи аз разпробих болта и така изкарах джантата,полсле свалих спирачния механизам и диска, след това зада може да излезе болта и да вкараш новия триабва да изпелиш малко от главината и си готов нищо работа аз така направих,другия вариант е както каза ти но не ми се сменя лагер :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...